Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-Adana Demirspor izle

Canlı Fenerbahçe-Adana Demirspor izle

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı canlı izle kanalı ve internette maç linkleri bilgisi. Fenerbahçe, Adana temsilcisini kendi evinde farklı yenmek istiyor. Fenerbahçe’nin Adana Demirspor ilk 11’inde sürpriz isimler yer alıyor.

Canlı Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı izle kanalı ve linkleri. Canlı maç izle linkleri. Pazartesi Fenerbahçe maçı izle kadrolar. Fenerbahçe’de Adana Demirspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Sahasında zorlu rakibine karşı çalışmalarını sürdüren Sarı Lacivertliler’de Joao Pedro mnüjdesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Fenerbahçe pazertesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde yapılan idman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Sahada yapılan koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam eden idmanda çabukluk çalışmaları yapıldı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe’ye transfer olduğu günden bu yana sakatlığı nedeniyle resmi maça çıkmayan tecrübeli futbolcu Joao Pedro bugün takımla birlikte çalıştı. Austria Wien maçında da ufak bir sakatlığı bulunan Lemos da takımla çalışmalara başladı.

Serdar Aziz günü bireysel çalışmalarla, Joshua King de tedaviyle tamamladı.

Sarı Lacivertliler, 22 Ağustos Pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

CANLI MAÇ İZLE FENER-ADANA DEMİRSPOR
Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak için play off’ta mücadele eden Fenerbahçe, Austria Wien karşısında ilk maçını 2-0 kazanmıştı. Süper Lig’deki son maçında ise Kasımpaşa’yı 6-0’la geçen Fenerbahçe üst üste aldığı galibiyetlerle taraftarının beğenisini toplamıştı.

Deplasman ekibi Adan Demirspor ise bu sezon da iddialı kadrosunu önemli transferlerle geliştireren Süper Lig’e oldukça iyi bir başlangıç yapmıştı. İlk hafta Giresunspor’u 3-2 yenen ikinci haftada ise Sivasspor’u 3-0’la geçen Adana Demirspor ligde Trabzonspor’la birlikte ikide iki yapan iki takımdan biri olma özelliğini elinde tutuyor.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
İki ekibin de galip gelmek istediği mücadele 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü oynanacak. TSİ saat 21.45’te başlayacak olan maç futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Mücadele yayıncı kuruluş Bein Sporst’un ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.
FENERBAHÇE FARKLI GALİBİYET İSTİŞOR
Süper Lig’in ilk haftasında taraftarı önünde Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, 2017/18’den bu yana ilk kez iç sahadaki ilk iki lig karşılaşmasında puan kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Deplasmanda oynadığı son iki maçta da 2+ gol atan Adana Demirspor, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Mayıs-Eylül 1989 arasındaki üç karşılaşmalık dönemde yaşadı. Son 16 Süper Lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe, daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Aralık 2010-Ekim 2011 arasındaki 27 karşılaşmalık dönemde yaşadı. Son üç Süper Lig maçını toplam 13 gol atarak kazanan Adana Demirspor, kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisini tekrarlamayı hedefliyor.

FENERBAHÇE-ADANADEMİRSPOR BİLET FİYATLARI VE SATIŞI
Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun 3. haftasında Adana Demirspor’u ağırlıyor. 22 Ağustos Pazartesi akşamı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maçın biletleri satışa çıktı.

Biletler:

19.08.2022 Cuma günü saat 11.00 itibarıyla Yüksek Divan Kurulu, Kongre Üyeleri ve Temsilci üyelerine (1 adet bilet)

20.08.2022 Cumartesi günü saat 11:00 itibarıyla Taraftar Kart sahiplerine ve faturalı Fenercell abonelerine (1 adet bilet)

21.08.2022 Pazar günü saat 11:00 itibarıyla da biletler genel satışa sunulacaktır.

Satışlar sadece www.passo.com.tr üzerinden alınacaktır.

Bilet fiyatları şöyle:

Kuzey-Spor Toto Tribünü: 180,00 TL
Fenerium Üst-Maraton Üst A-I Blok: 220,00 TL
Fenerium Üst-Maraton Üst B- H Blok: 250,00 TL
Fenerium Üst-Maraton Üst C-G Blok: 330,00 TL
Fenerium Üst-Maraton Üst D-F Blok: 360,00 TL
Fenerium Üst-Maraton Üst E Blok: 400,00 TL
Fenerium Alt Avis-Maraton Alt A-I Blok: 450,00 TL
Fenerium Alt Avis-Maraton Alt B-H Blok: 570,00 TL
Fenerium Alt Avis-Maraton Alt C-G Blok:730,00 TL
Fenerium Alt Avis-Maraton Alt D-F Blok: 880,00 TL
Maraton Alt E Blok: 1,100,00 TL
Fenerium Alt Avis E Blok: 3,800,00 TL
Misafir Tribünü: 200,00 TL

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Bilet satışına sadece FENERIUM ALT AVIS F-G-H ve FENERIUM ÜST H-I bloklar sunulacaktır. Bu bloklar dışında kalan diğer tüm tribün ve bloklardaki koltuklar kombine olarak satılmıştır. Kombine olarak satılan bloklardan, kulübe devir yapılması halinde bilet satışa çıkacaktır.

Maçlara gelemeyecek olan taraftarlarımız, karşılaşmalarda koltuklarını kulübe devredebileceklerdir. Koltuklarının bilet olarak satılması halinde, satış tutarının %40’lık kısmı sonraki sezonun yenileme sürecinde kullanılmak üzere passo kartlarına puan olarak yüklenecektir. Yenileme sürecinde kullanılmayan puanlar silinecektir.

Misafir tribünü bilet satışları, genel satışla birlikte başlayacaktır. (21.08.2022 Saat 11:00)

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting