Ana Sayfa / İlginç / Canlı Fenerbahçe-Başakşehir skoru, sonucu

Canlı Fenerbahçe-Başakşehir skoru, sonucu

Fenerbahçe-Başakşehir canlı maç saati ve canlı yayın kanalı. Canlı Fenerbahçe-Başakşehir maçının skoru, canlı anlatımı ve Fenerbahçe-Başakşehir maçının sonucu ve golleri ile maçın geniş özeti sitenizde olacak. Fenerbahçe, Süper Lig’in 14. haftasında Başakşehir’i konuk ediyor. Sarı-lacivertli kulüpteki geleceği tartışılan Erol Bulut ise sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle ilk 11’ini kurmakta zorlanıyor. Son 6 maçta 4 mağlubiyet alan Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i ve maça dair tüm detaylar

Canlı maç Fenerbahçe-Medipol Başakşehir karşılaşmasının canlı aktarımı, canlı skoru ve Fenerbahçe-Başakşehir maçının sonucu ile geniş özeti sitenizde olacak. Fenerbahçe’nin Başakşehir karşısına çıkacak ilk 11’i ve Erol bulut’un son şansı. Son 6 haftada 4 mağlubiyet alan Fenerbahçe, Süper Lig’in 14. haftasında Başakşehir’i konuk ediyor. Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.
Süper Lig’e yaptığı etkili başlangıçla adından sıkça söz ettiren sarı-lacivertliler, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşadı.

EROL BULUT BAŞAKŞEHİR MAÇI SONRASI İSTİFA EDEBİLİR

Erol Bulut’un öğrencileri, ilk 7 hafta mağlubiyet almazken, son 6 maçında 4 kez yenildi.
Süper Lig’de bu sezon sahasında oynadığı üç maçı kaybeden Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe Medipol Başakşehir ile kritik bir maça çıkıyor. Sarı-Lacivertli takım güçlü rakibini yenerek kötü gidişten kurtulmak ve zirve yarışından kopmamak istiyor. Son dört maçında kazanamayan Başakşehir ise deplasmanda kazanarak galibiyet özlemini sonlandırma peşinde.
Fenerbahçe – Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

23 Aralık Çarşamba günü Ülker Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak zorlu müsabakayı, Bahattin Şimşek yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD1’den canlı yayınlanacak. 

Süper Lig’e yaptığı etkili başlangıçla adından sıkça söz ettiren sarı-lacivertliler, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşadı.

Erol Bulut’un öğrencileri, ilk 7 hafta mağlubiyet almazken, son 6 maçında 4 kez yenildi. Ligde ilk kez üst üste 2 maçından puan çıkaramayan Fenerbahçe, haftaya 23 puan ve averajla 3. sırada giriyor.

Geçtiğimiz yılı lig şampiyonu olarak tamamlayan ve ülkemizi ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme hakkı kazanan İstanbul Başakşehir’de, konsantrasyon tamamen lige döndü.13. haftayı bay geçen son şampiyon, zorlu Kadıköy deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek 14. sıradan üstlere tırmanmayı hedefliyor.

CÜNEYT ÇAKIR MAÇIN VAR HAKEMİ

Süper Lig’in 14. haftasında bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Başakşehir maçının VAR’ı Cüneyt Çakır oldu. AVAR koltuğunda ise Abdullah Buğra Taşkınsoy ve Ekrem Kan oturacak.
Süper Lig’in 14. haftasında bu akşam Fenerbahçe evinde Başakşehir’i konuk edecek.

TFF’nin yaptığı açıklamada maçın orta hakemi Bahattin Şimşek ve ekibi olurken VAR’a Cüneyt Çakır atandı.

AVAR koltuğunda ise Abdullah Buğra Taşkınsoy ve Ekrem Kan oturacak.

Süper Lig’in 13. haftasında Cüneyt Çakır sarı lacivertli ekibin Gaziantep’e 3-1 yenildiği maçı yönetmişti ve Pelkas’ın attığı golü VAR’dan gelen kararla iptal etmişti. Maç sonrasında Çakır’ın, ‘Daha sonra pozisyona baktım ve bu golde ofsayt yok. Bir daha Mete Kalkavan’la çalışmak istemiyorum.’ dediği iddia edilmişti.

Kadıköy’de kazanamıyor
Fenerbahçe, ligde bu sezon kendi sahasında maç kazanmakta zorluk çekiyor. Sarı-lacivertliler, tarihte ilk kez ligde üst üste 3 maçta sahasından puansız ayrıldı.

Erol Bulut’un öğrencileri, Medipol Başakşehir karşısında kazanarak hem kötü gidişe dur demek hem de sahasında yeniden galibiyet yaşamak istiyor.

Fenerbahçe’de 7 eksik

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir karşısında 7 futbolcusundan yararlanamayacak. Sezon başında kurduğu alternatifli kadro sebebiyle övgüler alan ancak sakatlık ve hastalıklar sebebiyle oyunculardan istediği derecede faydalanamayan sarı-lacivertliler, Medipol Başakşehir sınavına da önemli eksiklerle çıkacak.

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Jose Sosa, Mbwana Samatta, Diego Perotti, Mauricio Lemos, Enner Valencia ve Tolga Ciğerci ile sarı kart cezalısı Dimitris Pelkas, Medipol Başakşehir karşısında yer almayacak.

Öte yandan sarı-lacivertlilerde Ozan Tufan sarı-kart ceza sınırında bulunuyor. Ozan, kart görmesi halinde bir sonraki hafta Kasımpaşa deplasmanında forma giyemeyecek.

Visca ve Epureanu iyileşti

Medipol Başakşehir’de sakatlıkları geçen Edin Visca ve Alexandru Epureanu, teknik direktör Okan Buruk’un forma vermesi halinde bu mücadelede takımdaki yerlerini alabilecek.

Turuncu-lacivertli ekipte, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve izolasyon sürecinde olan bir futbolcu da görev alamayacak.

Öte yandan, sakatlığı süren Junior Caiçara, bu mücadelede de forma giyemeyecek.

Martin Skrtel ceza sınırında

Medipol Başakşehir’de bu sezon ligde 3 sarı kart gören Martin Skrtel, kart ceza sınırında bulunuyor. Deneyimli futbolcu, yarınki karşılaşmada oynayıp kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve turuncu-lacivertli ekibin 15. haftada sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting