Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final maç yayınları

Canlı Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final maç yayınları

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final maçları izle canlı hangi kanalda ne zaman. canlı Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes izle 7 Haziran saat 20 hangi kanalda canlı.

Canlı Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes izle final serisi ilk maçı tarihi ve canlı yayın kanalı. ING Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasındaki play-off final serisinin ilk karşılaşması yarın Fenerbahçe Beko’nun ev sahipliğinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak. Müsabaka saat 20.00’de başlayacak.

Basketbol Süper Ligi’nde play-off final serisi başlıyor

ING Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider bitiren Fenerbahçe Beko, play-off final serisinin ilk karşılaşmasında yarın akşam Anadolu Efes’i ağırlayacak.

Toplam üç galibiyete ulaşacak takımın şampiyonluk kupasını kaldıracağı seride ikinci maç 9 Haziran Perşembe, üçüncü maç ise 11 Haziran Cumartesi günü oynanacak.

  1. kez play-off final serisinde karşılaşacaklar

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, ligde play-off uygulamasının başladığı 1983-1984 sezonundan bu yana 8. kez finalde birbirlerine rakip olacak. Ergin Ataman’ın öğrencileri finalde rakibine üstünlük sağlayarak üst üste 3. şampiyonluğuna ulaşmaya çalışacak.

Fenerbahçe Beko ise finalde 4 yıllık şampiyonluk özlemini sonlandırma mücadelesi verecek.

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting