Ana Sayfa / İlginç / Canlı Fenerbahçe-Hatayspor maç sonucu

Canlı Fenerbahçe-Hatayspor maç sonucu

SPOR HABER. Fenerbahçe-Hatayspor canlı maçı. Fener-Hatayspor maçının sonucu ve golleri hepsi canlı anlatım ile sitenizde olacak. Süper Lig’de 2. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, bu akşam Hatayspor’u ağırlayacak. Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak müsabakada Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelede VAR olarak ise Koray Gençerler görev alacak. AVAR koltuğunda ise Erkan Engin oturacak. İşte karşılaşmaya dair detaylar..

Canlı Maç izle Fenerbahçe-Hatayspor saati ve maçın sonucu. Fenerbahçe-Hatayspor maçının geniş özeti golleri ve maçın skoru canlı anlatımla sitenizde olacak, takipte kalın.

Lige iyi başlangıç yapan Fenerbahçe ve Hatayspor bu akşam karşı karşıya geliyor. Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe’nin bu akşam sahasında Hatayspor ile oynayacağı maçı Video Yardımcı Hakem’i (VAR) Koray Gençerler oldu. Gençerler’e, Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak da Erkan Engin eşlik edecek. Ülker Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Fenerbahçe’ye Mert Hakan’dan iyi haber

Süper Lig’in ikinci haftasında Hatayspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş takımla çalışmalara başladı. 26 yaşındaki futbolcu, pazartesi günkü maçta Teknik Direktör Erol Bulut’un şans vermesi durumunda forma giyebilecek durumda. Öte yandan sarı-lacivertlilerde sakat, cezalı ve eksik oyuncu bulunmuyor.

Fenerbahçe Hatayspor nasıl canlı izlenir? 

Fenerbahçe Hatayspor maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için müracaat edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting