Ana Sayfa / Spor / Canlı Hatay-Beşiktaş izle

Canlı Hatay-Beşiktaş izle

Atakaş Hatayspor-Beşiktaş canlı maçı izle. Beşiktaş b u akşam Hatayspor ile saat kaçta oynayacak canlı maç linkleri.

Canlı Hatayspor-Beşiktaş izle maçın kadroları. Beşiktaş, deplasmanda Hatay’ı yenebilir mi, Hatay-Beşiktaş maçı kaç kaç biter. Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. 11. hafta maçında Beşiktaş, Hatayspor’a konuk olacak. Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanacak müsabakada Kadir Sağlam düdük çalacak. Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal maçta süre alamayacak. Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan’ın da karşılaşmada görev alması beklenmiyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Hatayspor – Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Sor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Hatayspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. İki ekip de 3 puan için sahada yer alacak. Maç ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Hatayspor – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

HATAYSPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Hatayspor – Beşiktaş maçı 24 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’de beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.

Hatayspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Hatay BJK maçı bugün mü?

HATAYSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?
Hatayspor Beşiktaş maçı 24 Ekim Pazartesi günü oynanacak ve saat 20:00’de başlayacak.

RACHID GHEZZAL KADRODA YOK

Hatayspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Hatay BJK maçı bugün mü?

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11’İ
Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Masuaku; Gedson, Jojef, Salih Uçan, Ghezzal, Muleka, Weghorst.

Beşiktaş’ta Hatayspor deplasmanında siyah-beyazlı oyuncu Rachid Ghezzal forma giyemeyecek. 5 hafta süren sakatlığının ardından Fenerbahçe ve Bitexen Giresunspor maçlarında oyuna sonradan giren tecrübeli oyuncu, Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası mücadeleye devam edememişti. Ghezzal’ın yanı sıra aynı maçta sakatlık yaşayan Wout Weghorst’un durumu ise belirsizliğini koruyor. Dün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışan Hollandalı futbolcunun durumu teknik heyetin, sağlık ekibiyle yapacağı değerlendirme sonrasında belli olacak. Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan’ın da karşılaşmada görev alması beklenmiyor.

CEZA SINIRINDA İKİ İSİM

Beşiktaş’ta Valentin Rosier ve Gedson Fernandes, mücadeleye sarı kart ceza sınırında çıkacak.

Daha önce oynanan maçlarda gördükleri kartlarla üç sarı kart sınırına ulaşan siyah-beyazlı oyuncular, Hatayspor maçında da sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak HangiKredi Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek.
HATAYSPOR’DA 2 EKSİK

Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Hatayspor’da sakatlığı süren Kevin Soni ve kart cezalısı Simon Falette maçta forma giyemeyecek.

İlginizi Çekebilir

Beşiktaş-Trabzonspor Kupa Finali oynayacak

Trabzonspor, Karagümrük’ü yenerek Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş’ın rakibi oldu. Türkiye Kupası’nı gözüne kestiren Trabzonspor, yarı …

Sınırsız Hosting