Ana Sayfa / İlginç / Canlı maç Beşiktaş-Galatasaray hakemi

Canlı maç Beşiktaş-Galatasaray hakemi

Canlı maç izle Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakemi Mete Kalkavan oldu. Beşiktaş, kendi evinde Galatasaray derbisini kazanabilir mi sorusu. Süper Lig’de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçın hakemi açıklandı.

Süper Lig’de 9. haftada Beşiktaş-Galatasaray canlı maçı var dev derbinin hakemi belli oldu. 9. hafta Süper Lig maç hakemleri listesi de aşağıda veriliyor. Süper Lig’in 9’uncu haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında 27 Ekim Pazar günü oynanacak derbiyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamada, Vodafone Park’ta saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Mete Kalkavan’ın görevlendirildiği belirtildi. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar, dördüncü hakemliğini ise Atilla Karaoğlan’ın yapacağı ifade edildi.

Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini ise Cüneyt Çakır’ın üstleneceği aktarıldı. Derbinin Video Yardımcı Hakem Asistanlığı (AVAR) görevlerini ise Özgüç Türkalp ile Bahattin Duran’ın yapacağı kaydedildi.

Haftanın diğer maçlarında görev yapacak hakemler:

İlginizi Çekebilir

Kanserli hastaya piyango çıktı

Piyango bu kez kanser hastasına adama vurdu. B’de büyük ikramiye kanser hastası adama çıktı. ABD’de …

Sınırsız Hosting