Ana Sayfa / İlginç / Canlı maç izle Türkiye-Arnavutluk

Canlı maç izle Türkiye-Arnavutluk

Milil takımın Arnavutluk maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak tarihi bilgileri. Maç izle Türkiye Arnavutluk canlı kanalı saati ve tarihi. Türkiye-Arnavutluk milli maçı tarihi ve canlı yayın kanalı. Canlı maç izle Fransa Türkiye maçı ise 14 Ekim’de oynanacak.

Maç canlı izle Türkiye Arnavutluk hangi kanalda saat kaçta ne zaman sorusunun yanıtı. Fransa-Türkiye canlı maçi izle ne zaman bilgileri. Türkiye’nin puanı EURO 2020 elemelerinde belli oldu. Türkiye A Milli Futbol Takımı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri kapsamında Arnavutluk ile karşılaşacak. A Milli Futbol Takımı’nın 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri’nde Arnavutluk ve Fransa ile yapacağı maçların aday kadrosu da açıklandı. Peki milli maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fransa ve İzlanda’nın önünde 15 puanla lider durumda bulunan Türkiye A Milli Takımı Arnavutluk ile karşılaşacak. Peki Türkiye Arnavutluk maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

ARNAVUTLUKLA MİLLİ MAÇ NE ZAMAN?

Ay-yıldızlı ekip, EURO 2020 Elemeleri H Grubu’nda 11 Ekim Cuma günü İstanbul’da Arnavutluk, 14 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Fransa ile karşılaşacak.
TÜRKİYE ARNAVUTLUK MAÇI NE ZAMAN?
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre maç, 11 Ekim Cuma günü Ülker Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak.

MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA?
11 Ekim Cuma günü oynanacak karşılaşma saat 21:45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak. İki takım tarihte daha önce 11 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Milli takım, 5 galibiyet elde ederken Arnavutluk 4 kez kazandı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

ADAY KADRO BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre teknik direktör Şenol Güneş’in belirlediği aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor).

Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Umut Meraş (Le Havre), Ömer Bayram (Galatasaray).

Orta saha: Deniz Türüç, Emre Belözoğlu, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Yusuf Yazıcı (Lille), Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Hakan Çalhanoğlu (Milan).

Forvet: Burak Yılmaz (Beşiktaş), Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf).
BİLETLER TÜKENDİ
A Milli Futbol Takımı’nın 11 Ekim Cuma günü 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu’nda Arnavutluk’la İstanbul’da yapacağı karşılaşmanın biletleri tükendi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Ülker Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmanın bilet satışının sona erdiği belirtilerek, “Satışa çıkan tüm biletler tükendi. Türkiye Futbol Federasyonu olarak 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası yolunda A Milli Takımımıza eşsiz bir destek veren bütün ay-yıldızlı taraftarlara teşekkür ederiz.” denildi.

İlginizi Çekebilir

The Simpsons Larry öldü

The Simpsons karakteri Larry öldü. İlk bölümden beri The Simpsons’ta yer alan ‘Larry’ karakteri öldü …

Sınırsız Hosting