Ana Sayfa / İlginç / Canlı Manchester City – Chelsea izle

Canlı Manchester City – Chelsea izle

Canlı şampiyonlar Ligi maçı izle Manchester City – Chelsea saat kaçta hangi kanalda. Avrupa’nın 1 numaralı futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2020/21 sezonu şampiyonu belli oluyor. İki İngiliz devi Manchester City ile Chelsea, kupayı müzeye götürmek için kozlarını paylaşacak. Estadio do Dragao’da oynanacak dev final öncesi geri sayım başladı. Pep Guardiola yönetimindeki City, tarihindeki ilk Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak için sahaya çıkacak. 2011/12’de mutlu sona ulaşan Chelsea ise Thomas Tuchel’le büyük başarıyı tekrarlamaya çalışacak. Manchester City – Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Canlı Şampiyonlar Ligi Maçı izle bugün saat kaçta hangi kanalda. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2020/21 sezonunun en büyüğü belli oluyor. Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City ile Thomas Tuchel’li Chelsea, Avrupa’nın 1 numaralı kupasını müzesine götürmek için kozlarını paylaşacak. Premier Lig’de şampiyon olan City, Kupa 1’i de kazanıp yıllardır hayalini süslediği başarıya ulaşmak istiyor. 2011/12’de Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan Chelsea ise müzesine 2. kupayı götürmeyi amaçlıyor. İngiltere Premier Lig’de sezonu açık ara şampiyon tamamlayan Manchester City ile 4. sırada bitiren Chelsea, daha önce Avrupa kupalarında 2 defa karşılaştı. 1970-71 sezonundaki UEFA Avrupa Kupa Galipleri Kupası yarı finalindeki iki maçı da 1-0 kazanan Chelsea, iki aşamalı oynanan finalde de Real Madrid’e üstünlük kurarak şampiyon oldu.
Manchester City – Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda?

29 Mayıs Cumartesi günü Estadio do Dragao’da oynanacak Manchester City – Chelsea maçını İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. TSİ 22.00’de başlayacak ve beIN Sports Haber’den şifresiz olarak ekranlara gelecek dev maçın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Manchester City – Chelsea muhtemel 11’ler:

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Dias, Zinchenko, Rodri, Silva, İlkay, De Bruyne, Foden, Mahrez

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Rüdiger, Silva, Kante, Jorginho, James, Chilwell, Mount, Ziyech, Werner

Manchester City finale nasıl geldi?

2020/21 sezonuna C Grubu’ndan giriş yapan Manchester ekibi, Porto, Olympiakos ve Marsilya’nın önünde 16 puanla grubu lider tamamladı. Son 16’ta Bundesliga ekibi Mönchengladbach’ı iki maçta da 2-0’la geçen City, çeyrek finalde bir başka Alman temsilcisi Borussia Dortmund’la karşılaştı.

İki maçtan da 2-1 galip ayrılan Guardiola’nın öğrencileri yarı finalde yıldzılar topluluğu PSG’yi saf dışı bıraktı. Paris’te 2-1, evinde ise 2-1 kazanan Manchester City, final biletini kaptı.
Chelsea finale nasıl geldi?

2020/21 sezonuna E Grubu’ndan giriş yapan Chelsea, 14 puanla liderlik koltuğuna oturdu, Sevilla, Krasnodar ve Rennes’in önünde son 16 biletini kaptı. Atletico Madrid’i deplasmanda 1-0’la geçen Londra temsilcisi, evinde aldığı 2-0’lık galibiyetle tur atladı. Juventus’u eleyerek sezonun en büyük sürprizlerinden birisini yapan Porto ile çeyrek finalde kozlarını paylaşacan Maviler, Portekiz ekibine şans tanımadı.

Deplasmanda 2-0 kazanan Chelsea, evinde aldığı 1-0’lık mağlubiyete rağmen yarı finalde Real Madrid’e rakip oldu. Şampiyonlar Ligi’ni en çok kazanan takım olarak Madrid karşısında favori olmayan Chelsea, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı dev rakibini rövanşta 2-0 mağlup etti ve finale yükselmeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi’nde yaklaşık 1,8 milyar Euro’luk final

UEFA Şampiyonlar Ligi 2020-21 sezonu finalinde karşılaşacak İngiliz takımları Manchester City ile Chelsea’nin kadrosundaki futbolcuların tahmini piyasa değeri 1 milyar 780 milyon Euro’nun üzerinde. Alman internet sitesi Transfermarkt’ın verilerine göre, dünyanın en değerli ligi olarak öne çıkan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’de oyuncuların tahmini piyasa değeri 1,03 milyar Euro, Chelsea’de ise 779,8 milyon Euro oldu.
Kevin De Bruyne ve Raheem Sterling öne çıkıyor

Manchester City’nin en değerli oyuncuları arasında, 100’er milyon Euro’luk piyasa değerleriyle Belçikalı yıldız Kevin De Bruyne ve İngiliz Raheem Sterling öne çıkıyor. 70’er milyon avroluk piyasa değerleriyle Bernardo Silva, Ruben Dias, Rodri ve Phil Foden de takımın en pahalı diğer oyuncuları arasında yer alıyor.

Bu sezon tüm kulvarlarda rakip ağları 17 kez sarsarak takımın en golcü oyuncusu konumunda bulunan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’a biçilen bonservis bedeli ise 40 milyon Euro.

Chelsea’nin en pahalı oyuncuları Havertz ile Werner

Chelsea’nin geçen sezon başında kadrosuna kattığı Alman oyunculardan Kai Havertz 70, Timo Werner ise 60 milyon Euro’luk piyasa değeriyle takımın en değerli oyuncuları sıralamasının başlarında yer alıyor. Bu sezon rakip ağları tüm kulvarlarda 12 kez sarsarak takımın en golcü oyuncusu konumunu Werner ile paylaşan İngiliz santrafor Tammy Abraham ise 40 milyon Euro’luk değere sahip.

Yenilgi yüzü görmeyen Manchester City ilk peşinde!

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğa ulaşan Manchester City’nin bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılım süreci, çalkantılı başladı. UEFA’nın, 2012-2016 yıllarındaki finansal kuralların ihlal edildiği gerekçesiyle Manchester City’ye 2020-21 ile 2021-22 sezonları için Avrupa kupalarından men ve 30 milyon avro para cezası vermesiyle İngiliz takımının Şampiyonlar Ligi’ne katılım durumu, tehlikeye girmişti.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting