Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzonspor-Başakşehir izle

Canlı Trabzonspor-Başakşehir izle

Trabzonspor-Başakşehir canlı maçı izle saati ve maçın kadroları. Başakşehir, Trabzon’da Trabzonspor’a Alanyaspor tarifesi uygulamak istiyor. Abdullah Avcı’nın kader maçı. Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Trabzonspor ile Başakşehir kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz hafta Alanyaspor’a 5-0 kaybeden bordo-mavililer, ligde 8 maçtır bileği bükülmeyen Başakşehir karşısında kazanarak taraftarıyla barışmak istiyor. İstifa etmesi gündeme gelen ancak yönetimle yaptığı görüşme sonrası görevine devam eden teknik direktör Abdullah Avcı, zorlu karşılaşma öncesi sahaya süreceği kadroyu belirledi. İşte Trabzonspor’un Başakşehir maçı muhtemel 11’i…

Canlı Trabzonspor-Başakşehir maçı izle saati ve maçın ilk 11’leri. Abdullah Avcı, Başakşehir’i yıkmak istiyor çünkü bu maç onun kader ve varoluş maçı olacak. Başakşehir, Trabzonspor7u deplasmanda yenerse Trabzon karışır.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Trabzonspor, sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

Ligde geçen hafta Alanyaspor’a 5-0 mağlup olarak büyük şok yaşayan 29 puanlı bordo-mavililer, Başakşehir’i devirip taraftarına kendisini affettirmek istiyor.

Ligde 8 maçtır kaybetmeyen 34 puanlı Başakşehir ise güçlü rakibini mağlup edip maç fazlasıyla ikinci sıraya yükselmeyi hedefliyor.

TRABZONSPOR-BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Başakşehir arasında Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Hakem Ali Şansalan’ın yöneteceği mücadele beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR-BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Bartra, Denswil, Eren, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Maxi Gomez

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Ndayishimiye, Deniz, Berkay, Serdar, Okaka

Vitor Hugo kart cezalısı

Trabzonspor’da Dorukha nve Visca’nın uzun süreli sakatlıkları devam ediyor. Vitor Hugo ise kart cezası nedeniyle bu akşam forma giyemeyecek. Abdullah Avcı’nın onun yerine sol stoperde Denswil’i oynatması bekleniyor. Orta sahada ise Siopis’in yerine Gbamin bir adım önde. Fırtına’nın hocası, geçen hafta Alanya deplasmanında 5 gol yiyen kadroyu değiştirecek.

Belözoğlu’nun eli güçlü

Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan ve dün Trabzon’a giden Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. Cezalı oyuncunun olmadığı İstanbul ekibinde, teknik direktör Emre Belözoğlu’nun geçtiğimiz hafta Adana Demirspor karşısında kazanan 11’i bozması beklenmiyor. Başakşehir’de Deniz Türüç, Serdar Gürler, Berkay Özcan gibi hücumcular oldukça formda.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Beko, Final Four’da

Fenerbahçe Beko, Monaco’yu yenerek THY Avrupa Ligi’nde Final Four’a yükseldi. Basketbol THY #EuroLeague play-off çeyrek …

Sınırsız Hosting