Ana Sayfa / Yaşam / Canlı Vardar – Fenerbahçe kanalı 17 ağustos
VARDAR FENER MAÇI

Canlı Vardar – Fenerbahçe kanalı 17 ağustos

Fenerbahçe’nin Vardar’daki maçı saati, canlı yayın kanalı ve Vardar Fenerbahçe maçının sonucu sitenizde olacak. Fenerbahçe-Vardar eşleşmesi şimdiden merakla beklenmeye başladı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, ‘Fenerbahçe – Vardar maçı ne zaman nerede saat kaçta?’ sorusuna yanıt arıyor. Vardar -Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-Off eşleşmesi ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalacak takımı belirleyecek Fenerbahçe Vardar maçı

Vardar Fener maçı hangi kanalda saat kaçta bugün (17 ağustos) diye soranlar olacaktır. biz de Fenerbahçe’nin Vardar deplasmanındaki maçının canlı yayın kanalını saatini sizinle paylaşmak istedik. Vardar Fenerbahçe maç sonucu ve golleri ile maçın geniş özeti yine siteniz bilgikahani.com adresinde olacak. bizi takip etmeye devam edin. işte Vardar Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm merak ettikleriniz. Fenerbahçe-Vardar eşleşmesi temsilcimiz için şanslı bir kura oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak için Play Off turunu geçmesi gereken Fenerbahçe, Makedon ekibi Vardar’ı saf dışı bıraktığı takdirde gruplarda mücadele etme hakkı kazanacak.

Eşleşme sonrası cevabı en çok merak edilen soru ise ‘Fenerbahçe – Vardar maçı ne zaman nerede?’ sorusu oldu.

Vardar – Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?​

Fenerbahçe, Makedon temsilcisi ile 17 Ağustos Perşembe günü deplasmanda karşılaşacak. Mücadelenin başlama saatinin 20.45 olması bekleniyor. Mücadele’nin beIN SPORTS’tan yayınlanacağı açıklandı. Karşılaşmanın rövanşı ise 24 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak.

Fenerbahçe geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi Elemeleri’ne katılmaya hak kazanmıştı. Sarı-lacivertliler 3. ön eleme turunda Avusturya’nın Sturm Graz takımı ile eşleşmiş ve rakibi eleyerek Play-Off’a katılmaya hak kazanmıştı.

Süper Lig’in ilk haftasına istediği gibi başlayamayan Sarı-Lacivertliler Göztepe ile 2-2 berabere kalmıştı. Fenerbahçe’de Vardar maçında yeni transferler Soldado ve Guiliano forma giyebilecek.

İlginizi Çekebilir

Emrah Büke şehit oldu

İstanbul’da polis memuru Emrah Büke kazada şehit oldu. Ümraniye’de motosikletli polis kazada öldü. İstanbul Ümraniye’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting