Ana Sayfa / Manşet / Cedi Osman’a 4 yıl için 31 milyon dolar

Cedi Osman’a 4 yıl için 31 milyon dolar

Milli basketbolcu Cedi Osman NBA’de 4 yıl daha oynayacak ve 31 milyon dolar para kazanacak. 2020 yazında kontratı sona erecek olan NBA’de forma giyen milli basketbolcumuz Cedi Osman, yaz gelmeden takımıyla olan sözleşmesinin süresini uzattı.

NBA’de basketbol oynayan Milli Basketbolcu cedi Osman takımıyla sözleşme uzattı ve 4 yıl daha ABD’de oynayacak. Cedi Osman’ın 4 yıl için kazanacağı para da 31 milyon dolar oldu. Bir süredir yeni kontrat için görüşen Cleveland Cavaliers ile Cedi Osman sonunda 4 yıllık bir kontratta anlaşmaya vardı. Cedi Osman ve Cleveland Cavaliers 4 yıl için 31 milyon dolara el sıkıştı.

Gelecek yaz kontratının bitmesiyle devreye girecek bu sözleşmeyle birlikte Cedi, yılda 7.7 milyon dolar kazanacak.

24 yaşındaki milli oyuncu, 2015 Dratında 31. sırada seçildikten sonra 2017’de NBA’in yolunu tuttu. Cavs‘ta 3. sezonuna başlayan Cedi, geçen sezon 76 maçta 13.0 sayı, 4.7 ribaund ve 2.6 asist ortalama tutturmuştu.

KİMLER NBA’DE OYNUYOR TÜRKİYE’DEN

NBA’DE OYNAYAN DİĞER TEMSİLCİLERİMİZİN MAAŞLARI

Milli oyuncularımızdan Ersan İlyasova 12 yıldır NBA’de oynuyor. Yılda 7 milyon dolar kazanan Ersan’ın Bucks ile olan kontratı 2020/2021 sezonunun ardından sona erecek.

Sakatlıklar yüzünden uzun zamandır forma giyemeyen Ömer Aşık ise Chicago Bull’tan 3 milyon dolar kazanıyor. Ancak Chicago Bulls, sezon ortasında serbest bıraktığı Ömer Aşık’ın kontratının maaş bütçesi içerisinde sayılmaması için NBA yönetimini ikna etti. Bulls, Ömer’i serbest bıraktığında milli oyuncumuz eklem iltihaplarından ve Crohn hastalığından dolayı sahalara dönemiyordu. 2017-18 sezonunda 18 maça çıkabilen ve 2018-19 sezonunda hiç maça çıkamayan Ömer, Bulls’a New Orleans Pelicans‘tan takas edilmişti.

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting