Ana Sayfa / Yaşam / Çekmeköy’de helikopter düşme nedeni

Çekmeköy’de helikopter düşme nedeni

Düşen helikopter UH 1 tipi askeri helikopter Sancaktepe’de. 11 şubat helikopter kazası Sancaktepe’de askeri helikopter neden düştü kaza nedeni ne soruları. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) İstanbul Çekmeköy’de düşen ve 4 askerimizin şehit olduğu kazayla ilgili açıklamada bulundu.

İstanbul Sancaktepe düşen askeri helikopter ve helikopter nasıl düşer nedeni ne soruları 11 şubat. MSB’den yapılan yazılı açıklamada, “İstanbul / 4’üncü Kara Havacılık Alay Komutanlığına ait UH-1 tipi helikopterimiz, henüz bilinmeyen bir nedenle Çekmeköy’de kaza kırıma uğramıştır. Kazada 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadesi kullanıldı.

Millî Savunma Bakanlığı

@tcsavunma

İstanbul / 4’üncü Kara Havacılık Alay Komutanlığına ait UH-1 tipi helikopterimiz, henüz bilinmeyen bir nedenle Çekmeköy’de kaza kırıma uğramıştır. Kazada 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting