Ana Sayfa / Spor / Celil Sağır kalp krizi geçirdi

Celil Sağır kalp krizi geçirdi

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu celil Sağır kalp krizi geçirdi. Sporcular arasında özellikle aşılardan sonra kalp krizi geçirenlerin sayısı inanılmaz boyutlarda.

Celil Sağır kalp krizi geçirdi. Sporucların kalp krizi salgınından en çok etkilenen kesim olması dikkat çekiyor. Portekizli teknik adam Jorge Jesus’u renklerine bağlayan Fenerbahçe’de camiayı üzen bir gelişme yaşandı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus’u yıllık 3 milyon euro karşılığında 1 yıllığına renlerine bağlayan renklerine bağlayan Fenerbahçe’de camiayı üzen bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Celil Sağır bugün Samsun’da kalp krize geçirdi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine başvuran futbolcu daha sonra anjiyo oldu. Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Celil Sağır’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

2000 – 2001 sezonunda Fenerbahçe forması giyen ve o sezon şampiyon olan takımın önemli bir parçası olan Celil Sağır, Samsunspor ve A Milli takımda görev almıştı.

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting