Ana Sayfa / Gündem / Cemal Coşkun Cem TV genel yayın yönetmeni oldu
CEMAL COŞKUN

Cemal Coşkun Cem TV genel yayın yönetmeni oldu

Türkiye’de Alevi kanadın önemli yayın kuruluşu Cem TV’nin genel yayın yönetmeni değişti ve usta isim Cemal Coşkun kanalın yeni genel yayın müdürü oldu iddiası gündemde. Son dönemde yer değiştirmesi ile gündeme gelen Cem TV’nin bir dizi yeniden yapılanma kapsamında kadro değişikliği de başlamış oldu. 

Cem TV yeni genel yayın yönetmeni Cemal Coşkun oldu mu diye soruluyor. Cemal Coşkun kimdir, nerelidir ve yaşı merak ediliyor. Cem TV yeri nerede ve nereye taşındı diye de soran okurlarımız olabilir. Cem TV Kağıthane’ye bağlı Seyrantepe’de yeni bir iş merkezine taşınmıştı. Bir dönem CHP İstanbul il başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Cemal Coşkun’un yeni görevi CEM TV genel yayın yönetmenliği olduğu öne sürüldü henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

CEM TV’Yİ KİM KURDU SAHİBİ
Cem TV Türkiye’nin ilk Alevi televizyon kanalıdır. Kurucusu Prof. Dr İzzettin Doğan’dır ve Cem Vakfı bünyesinde 4 Eylül 2005 tarihinde kurulmuştur.

CEM TV VİZYON VE MİSYONU

Cem TV 2005 yılından beri ekonomiden sanata, siyasetten medyaya, spordan kültürel kadar geniş bir yelpazede dürüst seviyeli ilkeli ve kaliteli yayınlarıyla Turksat 3-A, D-Smart 242 ve IP TV üzerinden gerek yurt dışından gerek yurt içinden yayın hayatını sürdürmektedir.

Cem TV 7 gün 24 saat farklı programlar kültürel yayınlarıyla haber içerik ve hizmet sunan izleyici kitlesinin hayatlarına;

* Değer katan

* İyi kalitede

* Meslek etik ilkelerine uygun

* Yaratıcı

* Kalıp ve gelenekleri kıran

Her zaman izleyicilerimize saygılı bir yayıncılık faaliyeti ilkeleriyle bugünleri kucaklamış ve yarınlar için ilham olan bir televizyon kanalıdır.

Cem TV izleyici kitlesiyle diğer tüm tv kanallarından farklı olarak bütünleşmiş dikkat çekici bir TV mecrası olarak yayın hayatına gururla devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir

Muharrem Erkek tüm müdürleri görevden aldı

Çanakkale son dakika haberleri. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, belediyedeki tüm müdürleri görevden aldı. Muharrem …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting