Ana Sayfa / İlginç / Cepten internet paylaşma ücreti

Cepten internet paylaşma ücreti

Cep telefonlarınızdaki interneti paylaşmak artık ücrete tabi oldu. Cepten internet paylaşım ücretlerini ilk açıklayan GSK şirketi de belli oldu.Turkcell hatta sahip olanlar cep telefonlarından internet paylaştıkları an 9 TL ödeyecekler. Firma 2GB’lık internet paylaşım paketlerini piyasaya çıkardı.

GSM şirketleri yeni yılla birlikte internet kullanma ücretlerinde de değişikliğe gidiyor yeni tarife ve paketler hazır. Üstelik artık cepten internet paylaşımı yapmak da ücretlendiriliyor ve bunun için ilk iki paket açıklandı.

TELEFONLAR AKILLANDI İNTERNET PAYLAŞIMI ARTTI

İnternet paylaşımı yapmak cep telefonlarından ücretlendirilmeye başlanıyor. Cep telefonu faturalarında yeni bir dönem başladı! Ekonomik darboğazla mücadele eden GSM şirketleri artık internet paylaşımında da ücret alıyor.

Turkcell hatlı cep telefonunu hotspot noktası olarak kullanan kişiler 9 TL ücret ödeyecekler.

Şirket iki tip paket çıkardı. Bu paketlerin birinin ücreti 9 TL, bir diğerinin ise 19 TL.

9 TL’lik pakette bir yıl taahhüt vererek 2 GB’lık interneti paylaşabiliyorsunuz.

19 TL ücreti olan pakette ise aylık olarak 2 GB internet paylaşımı yapılıyor.

Sadece hotspot / tethering (hotspot özelliği olan akıllı telefonlardan WiFi’a bağlanma özelliği olan cihazlara internet paylaşımı) kullanımlarında geçerli 2 GB internet içeriyor.

Üstelik yeni yılla birlikte adil kullanım kotasının da kalkmasıyla birlikte birçok internet kullanıcısı yeni ücretlendirmeye tabi olacak. hem cep telefonlarındaki internet hem de evde kullanılan internet ücretleri biraz daha fazla cep yakacak. dolayısıyla tüketici dre en ucuz ve işine yarayacak en uygun internet paketi arayışına girecek. Bunun için internet konusunda uzman ve yaptığınız işe göre ya da kullanım alanınıza göre fikir almak hem bütçenizi dengeleyecek hem de internet kullanımızı en uygun hale getirecektir.

İlginizi Çekebilir

Bu hafta vizyondaki filmler

Vizyona giren yeni filmler, bu hafta hangi sinemada hangi film oynuyor bilgisi. 26 Nisan haftası …

Sınırsız Hosting