Ana Sayfa / Kime Ait / Çeyrek altın 256 lira 25 Aralık
ALTIN REKOR KIRDI ÇEYREK FİYATI

Çeyrek altın 256 lira 25 Aralık

Altın son rakamları ve çeyrek altın 25 Aralık fiyatları belli oldu. Gram altının fiyatı ve altındaki yükseliş süreci devam edebilir uyarısı. yılbaşı öncesi altında yükselme trendi başladı. İşte en güncel altın ve çeyrek altın ile gram altın fiyatları. İstanbul Kapalıçarşı’da altının gram fiyatı, haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlamasının ardından 156,2 lira seviyesinde dengelendi.

Yeni altın 25 Aralık fiyatları ve çeyrek altına olan talep arttı. 25 Aralık pazartesi itibariyle yeni haftannı altın görünümü ve altın fiyatlarında beklenen rakamlar belli oldu.

Altın yatırımcısını haftanın ilkg ünün sevindirdi. Cuma günü altının ons fiyatındaki yükselişlerin etkisiyle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,20 artışla 156 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlamasının ardından 156,2 lira seviyesinde dengelendi.

ÇEYREK 256 LİRA, CUMHURİYET BİN 46 LİRA

Bir süredir düşen çeyrek altın fiyatları da dengelendi ve 25 Aralık haftasının ilk günü yükseldi. Gram altın, yılın son haftasına yükselişle başlamasının ardından saat 09.40 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artışla 156,2 lira seviyesinde dengelendi. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı’da çeyrek altın 256 lira, Cumhuriyet altını bin 46 liradan satılıyor.

Son 2 haftadır yükseliş eğiliminde hareket eden altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanış seviyesinin hemen altında 1.274,98 dolardan işlem görüyor.

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting