Ana Sayfa / İlginç / Nehir üstünde yürüyen adam

Nehir üstünde yürüyen adam

Su üstünde yürüyen sihirbazın sırrı. İngiltere’de nehirde suyun üzerinde yürüyen illizyonistin sırrı ortaya çıktı. su üstünde yürüme mümkün mü sihirbaz nasıl su üstünde yürüyor sorusunun net yanıtı. 

Sihirbaz su üstünde nehirde yürüdü İngiltere’de günün illizyonisti oldu. Sihirbazlar su üstünde nasıl yürüyor, su üzerinde yürüme sırrı tüyosu ne bilgisi. Aslında bu gösterilerin, tamamen o hayal edilen büyü dünyasından bağımsız tamamen belli düzenekler üzerine kurulu olduğunu biliyoruz. Ama yine de işin büyüsüne kendimizi kaptırıyoruz ve izliyoruz. Her seferinde bir mucize gibi geliyor değil mi? İllüzyonist Steven Frayne de adından çok söz ettirenlerden. Frayne, İngiltere parlamento binası önünden Thames nehrine girmiş ve nehrin ortasına kadar yürüyebilmiştir…
Sosyal medyada bazı yorumlar o kadar uçuktu ki Steven Frayne’nin bir numarası olmadığı mucizevi şekilde su üzerinde durabildiğini bile yazanlar oldu. Peki gerçekten mucizevi bir yanı mı vardı?
Gerçekler tabi ki sanılanın aksineydi. Küçük bir prodüksiyon ile yapılmayacak numara yok. Parlamento Binası”nın şahit olduğu gösteri polis botunun illüzyonisti tekneye almasıyla son buldu. Frayne’nin diğerlerinden bir farkı da yaptığı illüzyonlara dans ve hiphop kültüründen bir şeyler de eklemesi.
Numara aslında oldukça basitti Steven Frayne bir kaç tane dalgıç adam tutup Thames Nehri’nin karanlık sularından fırsat bilerek özel kıyafetli ve şeffaf plastiklerden yürüme alanı oluşturulduğu ortaya çıktı.
Hatta olayın gerçek gibi görünmesi için gelen polisler bile şovun bir parçasıydı yani hepsi Steven Frayne tarafından ince ince ayarlanmıştı. Dünyada yüzbinlerce hayranı olan sanatçının bazı numaraları ise hala çözülmeyi bekliyor…
Hatta olayın gerçek gibi görünmesi için gelen polisler bile şovun bir parçasıydı yani hepsi Steven Frayne tarafından ince ince ayarlanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting