Ana Sayfa / Kadınca / Danla Bilic soruşturma haberleri
DANLA SİLİC KİM

Danla Bilic soruşturma haberleri

Danla Bilic için neden soruşturma başlatıldı, hesapları ne olacak ve son durum bilgileri. Sosyal medya fenomeni Danla Bilic şimdi ne yapacak ve son ne paylaştı ve neden hakkında soruşturma açıldı bilgileri. 

Yayınladığı video nedeniyle hakkında soruşturma açılan Danla Bilic mahkemeye çıkacak mı ne olacak soruları gündemde. Youtube’da Türk kanunlarına göre suç teşkil eden video ve sözler sosyal medya fenomenlerinin canını sıkmaya devam ediyor. Ünlü fenomen Danla Bilic şimdi soruşturma kapsamında son paylaşımı nedeniyle. Peki Danla Bilic ne yazdı da soruşturma açıldı gelin birlikte magazin haberlerinden okuyalım. Sosyal medya fenonemi Danla Bilic, Youtube’da yayınladığı bir video nedeniyle hakkında soruşturma açıldı.

Youtube’da 1.4 milyon, Instagram’da ise 2.4 milyon takipçisi olan Danla Bilic, yayınladığı bir video nedeniyle adliyelik oldu.

Bilic, “İntihar edin, bu hayattan kurtulun” sözleri nedeniyle ‘Gençleri intihara teşvik ediyor’ diye savcılığa şikayet edildi. Bilic hakkında soruşturma açıldı. Sabah

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting