Ana Sayfa / Kadınca / Chicco nerenin mali, markası
CPICCO

Chicco nerenin mali, markası

Türkiye’de satılan yabancı bebek ürün malzemeleri, firmaları ve markalarını tanıtıyoruz. bunlardan biri de Chicco markasıdır. Chicco ürünleri bebek sağlığı ve güvenliği için iyi midir, ürünlerinin kalitesi ve fiyat politikası nedir diye sorun okurlarımız olabilir. 

Chicco kime ait, nerenin ürünü ve hangi ülkenin malı bilgileri. Bebek ürünleri üreten Chicco, İtalyan markasıdır. İtalya’da kurularak farklı Avrupa pazarlarına giriş yapan Chicco, iyi dönüşler alması sayesinde daha fazla bölgede yer almayı da başarmıştır. 1958 yılında kurulan markanın ilginç bir kuruluş öyküsü bulunur. Oğlunu sevindirmek isteyen Cavaliere del Lavoro Pietro Catelli tarafından kurulan marka, böylece çocuklara yönelik önemli bir firmanın da oluşturulmasını sağlamıştır. Şu anda 120 farklı ülkede faaliyet gösteren Chicco, aynı zamanda bini aşkın ürün çeşidiyle bebek ihtiyaçlarında tercih edilen ilk markalardan birisi olmuştur.
Türkiye pazarına giriş yaptıktan sonra Türkiye’de de dikkat çeken Chicco, şu anda pazarın etkin markalarından birisidir. Bebek ürünleri için farklı fikirler sunan Chicco, güvenli, kaliteli ve ekonomik çözümler sunmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting