Ana Sayfa / Kime Ait / Flash TV kime ait yeri
FLASH TV KİME AİT

Flash TV kime ait yeri

Türkiye’deki TV kanalları sahipleri yerleri merkezleri ve kime aittir tüm bilgilerini sizlere aktarıyoruz. Flash TV kimin, merkezi nerede. Flash TV patronu kim asıl işi ne ve nereli diyen okurlarımız var. İşte Flash TV ile ilgili tüm bilgiler, patronu, merkezi, çalışanları ve bilgileri. 

Flash TV patronu kim, neci nereli, yaşı ve eğitim. Bu kanalın tarihçesine bakacak olursak 1992’de test yayınına 1993’de ise normal şekilde yayına başlamıştır. Hatta Türkiye’nin ikinci özel tv kanalı olması ile bilinmektedir. Ayrıca ilk kurulduğunda Bursa merkezlidir.

Mustafa Yenigün, Latif Doğan ve Yalçın Çakır kanalın en başlıca ekran yüzü olarak karşımıza çıkmaktadır. İşte “Flash tv haberciliği” arkasındaki mimarlar bunlardır.

Peki Flash tv kimin kanalıdır?

Flash tv’nin sahibi kimdir diye soracak olursanız Ömer Ziya Göktuğ‘u size cevaben iletebilirim. Kendisi 1953 doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da gerçekleştirmiştir. Ayrıca İstanbul Hukuk mezunudur. Yine üniversite yıllarında iş hayatına atıldığı bilinmektedir. Ayrıca kendisi 1979’da “Bursanteks” adlı şirlet ile ev tekstili perakendeciliği ve toptancılığı yapmıştır. Yine “Göktuğ Brode A.Ş ve Göktuğ Tekstil A.Ş” adlı iki şirketi Türkiye’nin tekstil üretiminde ilkleri gerçekleştirmek üzere kurmuştur(tekstildeki ilk sanayi yatırımını gerçekleştirmişir).

1990’da “Göktuğ İnşaat A.Ş” adlı firmasını kurarak birkaç önemli inşaatı başarıyla gerçekleştirmiştir.

Daha sonradan abisinin Amerika’da yükseklisansını tamamlaması ve Türkiye’ye dönmesi üzerine yeni bir girişime imza atacaktır kendisi. Abisi Mehmet Göktuğ’un da tavsiyesi üzerine “Göktuğ Yayıncılık A.Ş ve Haber Ajansı Limited şirketini” kurar. İşte bu girişimle beraber Flash Tv’nin de temelleri atılmış olur.

Ömer Ziya Bey verdiği röportajlarda Flash Tv’nin Türkiye’deki tek bağımsız ve özgür kanal olduğunu ifade etmektedir. Zira kendisi “Uzanlar’ın kurduğu Star Tv’den sonra ikinci özel kanal olmasına rağmen Türkiye’de şu an da 8. en çok rağbet edilen kanal olması bunun göstergesidir” demektedir.

Ziya Göktuğ; bir dönem Rtük başkanı olan Fatih Karaca ile akraba olmasına rağmen o dönemlerde en çok ceza Flash Tv’ye gelmekteydi. Bu durum da kanalın tarihindeki ilginçliklerden birisidir.

Ziya Göktuğ’un iki çocğu bulunmaktadır ve İstanbul’da yaşamaktadır. Hayatını çok fazla basına ve medyaya açmadığı için kendisi hakkında “kapalı kutu” denilmektedir.

İlginizi Çekebilir

John Lennon gitarı satılıyor

Dünyanın en pahalı gitarı açık arttırmada satılıyor. Müzik dünyasının efsane grubu Beatles’tan John Lennon’un 1960’larda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting