Ana Sayfa / Kadınca / Johnson’s Baby nerenin malı, ürünleri nasıl?

Johnson’s Baby nerenin malı, ürünleri nasıl?

Bebek ürünleri ve bebek malzemeleri satan Türkiye’deki yabancı marka ve firmaların tanıtımları sürüyor. bunlardan biri de Johnson’s Baby markası. Johnson’s Baby markası kime ait, hangi ülkenin ürünleri ve tüm bilgilerini sizler için derledik. 

bebekler için zen iyi bebek ürünleri hangileri ve hangi markaları almak gerekir diye bir çok anne sorar araştırır. Türkiye’De satılan yabancı bebek ürünleri ve malzemeleri markalarından biri de Johnson’s Baby markasıdır. Peki Johnson’s Baby markası ve ürünleri nasıldır iyi midir bebek sağlığı ve güvenliği için tercih ve tavsiye edilir mi sorularının yanıtını aradık. 

NE ZAMAN VE KİM TARAFINDAN KURULDU

bebek mutlulmuktur ve gelecektir. kullandığımız ürünlerde onnu sağlığı ve gelişimi için çok ama çok önemlidir. ABD markası olan Johnson’s Baby, 1893 yılında Frederick Barnett Kilmer tarafından ortaya çıkarılmıştır. Talk mineralinden elde edilen bebek pudrası 1893 yılında bulunmuştur ve 1894 senesinde bebek pudrasının satışına başlanmıştır.
1921 yılına gelindiğinde Johnson’s Baby kendi kremini üretir ve piyasaya sürer. 1938’de masaj yağını, 1942 yılında losyonları dünya pazarına dahil etmiştir. Her yeni günde daha da güçlenen marka dünya pazarında söz sahibi olmak için kolları sıvar. 1953 yılında bebekler için “Artık daha fazla gözyaşı yok” sloganı altında ilk şampuanları tanıtıldı. 1971 yılında yeni bir slogan daha oluşturuldu. “Artık düğümler yok” sloganı ile yeni şampuanlar yaratıldı. 1980’de ilk ıslak ve kuru mendil üretildi. 1991 yılında bebekler için özel hazırlanmış olan güneşten koruma cilt kremi tanıtıldı. “Tepeden tırnağa” sloganıyla 1997 senesinde temizleme köpüğü piyasaya sürüldü. 2000’de Yatmadan Önce şampuanı tanıtıldı.
Johnson & Johnson şirketine ait olan marka bebek-çocuk bakımı ve kozmetik ürünleri üzerine dünyada ilk sıralarda yerini almıştır. 1986 senesinde Türkiye pazarına giren marka halen günümüzde pazar gücünü sürdürmektedir. Bir asırdan uzun süredir bebek bakımı üzerine ürünler üreten Johnson’s Baby bebek bakımında herkesçe güvenilir bir firma haline gelmiştir.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting