Ana Sayfa / İlginç / CNN TURK ekibi Ukrayna’da saldırıya uğradı

CNN TURK ekibi Ukrayna’da saldırıya uğradı

CNN Türk Ukrayna’da saldırıya uğradı kameraman ve muhabir nerede sorusu. CNN Türk ekibinin aracına Ukrayna’da ateş açıldı ateşi Rusların mı yoksa Ukrayna askerlerinin mi açtığı bilinmiyor. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının ne zaman son bulacağına yönelik bilgi içeren yeni bir gizli belge yayınlandı.

Ukrayna’da CNN Türk ekibine saldırı muhabir ve kameraman nerede sorusu. Lviv’den yolan çıkan CNN TÜRK aracı Kiev yakınlarında hedef alındı. Ekipte muhabir Samet Güner ve kameraman Caner Emre Kınacı’nın olduğu belirtildi. Hande Fırat, araçlarının lastiklerine ateş açıldığı ve konvoy ile birlikte geri döndüklerinin bilgisini verdi.

PUTİN’DEN KORKUTAN AÇIKLAMA

Putin’in açıklamaları şöyle:

Ben bir Rus’um. Aileme baktığım zaman hepimiz Rus’uz. Kendisi Rus olmayan kahramanları da görüyorum o zaman Çeçenistan’ım, Dağistan’ım

Rusya’da 300’den fazla etnik grup var. Bu ülkede olmaktan gurur duyuyorum ancak biz tek bir halkız. Operasyonlarımız devam ediyor, askerlerimiz kendini feda ediyor.

Yüzlerce insanı esir alıyorlar, buna üniversite öğrencileri de dahil. Harkov’da 3 binden fazla Hindistanlı öğrenci mahsur kaldı.

Bu Naziler Çinli öğrencilere karşı da ateş açtılar. Bunlar tahliye için hareket geçmiş öğrencilerdi. Esir alınmış durumdalar. Polonya’ya gitmeleri isteniyor.

Ordumuz halkımız için, Rusya için savaşıyor. Yakınlarını kaybedenlere sesleniyorum. Hayatını kaybeden aileleririne hepsine tazminat ödenecek.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting