Ana Sayfa / Gündem / İşte Rus işgalinin biteceği tarih

İşte Rus işgalinin biteceği tarih

Rusya’nın Ukrayna işgalinin biteceği tarih sızdı iddiası Putin, işgali ne zaman bitirecek o tarih. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının ne zaman son bulacağına yönelik bilgi içeren yeni bir gizli belge yayınlandı.

Ukrayna işgalinin biteceği tarih. Rusların gizli planı ve Rus işgalinin sona ereceği tarih. Rusya, Ukrayna’da nereleri ele geçirecek hangi bölgeler alınacak bilgisi. Rus lider Vladimir Putin’in emriyle Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı işgal girişimde 8. güne girildi. Operasyonun ardından birçok gizli belge iddiası gündemde yerini aldı. Uluslararası medya kuruluşları işgalin sinyalleri gelirken, saldırıların başlangıç tarihine yönelik haberler yayınlamıştı. Şimdi ise, Ukrayna’ya saldırılarının ne zaman son bulacağını gösteren yeni bir belge sızdı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı’na ait bir Facebook sayfası, Rus güçlerinden ele geçirildiği iddia edilen gizli belgeleri yayınladı.

Ukrayna merkezli Euromaiden Press’in haberine göre, belgeler Rusya’nın Karadeniz Filosu’nun 810. Taktik Tugayı’ndan ele geçirildi.

Yaklaşık 13 belgenin yer aldığı paylaşımda Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik düzenlediği askeri operasyonun bitiş tarihi de yer aldı.

6 MART DETAYI

Savunma Bakanlığı, “önemli” başlığı ile paylaştığı evraklara ilişkin,”Ukrayna ile savaş için planlama belgelerinin 18 Ocak 22 Ocak’ta onaylandığı ve Ukrayna’yı ele geçirme operasyonunun 15 gün, yani 20 Şubat-6 Mart tarihleri ​​arasında süreceği alınan bilgilerden biliniyor” notunu ekledi.

İddialara göre, belgeler arasında askeri harekat belgeleri, gizli kontrol tabloları, personel listesi ve gizli çağrı işaretleri de yer alıyor.

 

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting