Ana Sayfa / Kime Ait / Dacia otomobillerde Şubat 2017 kampanyası

Dacia otomobillerde Şubat 2017 kampanyası

Şubat 2017 araba kampanyaları ve sıfır otomobillerdeki en iyi indirim dönemine girildi. Dacia modellerindeki Şubat 2017 kampanya ve indirimleri. Türkiye’de satışa çıkan Dacia modelleri ve özellikleri ile faiz indirimi. Sıfır kilometre Dacia’larda fırsat indirimleri başladı. Dacia modellerinde Şubat ayında özel faiz oranları ve ticari taksilere özel ekstra indirimler sunuluyor.

Dacia’nın indirim yapılan modelleri ve Dacia şubat 2017 indirimleri belli oldu. Araba almak isteyenler için en cazip otomobil markaları ve indirimleri büyük ilgi çekiyor. Geçen seneyi hem üretimde hem de ihracatta satış rekorları ile kıran otomotiv dünyası 2017’nin ilk aylarına kampanyalarla girdi. Bu markalardan birisi olan Dacia binek modellerinde 12 bin TL 12 ay yüzde 0 faiz oranı bulunuyor.

DAICA ARABA ÖZELLİKLERİ VE MODELLERİ İNDİRİMDE

Araba almak isteyenler otomobil firmalarının kampanyalarını yakından takip ediyor. Dacia otomobiller de bu anlamda büyük beğeni kazanıyor. Diğer taraftan Dacia hafif ticari modellerinde de avantajlı faiz oranları mevcut.

Ayrıca Dacia, ticari taksi satın alımlarında, taksi müşterilerine özel indirim bin 500 TL indirim sunuluyor. Kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen avantajlı faiz oranlarından ticari taksiler de yararlanabiliyor.

Şubat ayında Sandero 48 bin 600TL, Logan MCV 53 bin 800TL, Dokker Van 40 bin 100TL, Duster 56 bin 100TL, Lodgy 62 bin 600TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

İlginizi Çekebilir

Kafe ve restoran boykotu büyüyor

Restoran ve kafelere yönelik fahiş fiyat boyoktu giderek büyüyor. birçok kafe ve restoran büyük ciro …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting