Ana Sayfa / Yaşam / Demirtaş cezaevinden tweet attı
SELAHATTİN DEMİRTAŞ

Demirtaş cezaevinden tweet attı

Hapiste bulunan Selahattin Demirtaş’ın twitter’dan mesaj paylaşması dikkat çekti. Cezaevindeki Demirtaş’ın cep telefonu mu var ya da bilgisayar mı kullanıyor soruları soruluyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hakkında açtığı soruşturma kapsamında 4 Kasım 2016 tarihinden beri Edirne Cezaevi’nde bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Twitter hesabından paylaşım yapıldı.

Edirne’de cezaevinde yatan HDP’li Selahattin Demirtaş’ın twit atması dikkat çekti. 4 Kasım 2016 tarihinden beri Edirne Cezaevi’nde bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Twitter hesabından 5 tweet atıldı.
Cezaevinde tutuklu olan Demirtaş’ın hesabından atılan tweetleri kendisinin mi yoksa hesap yöneticilerinin mi attığı henüz açıklanmadı.
Tutukluğu devam eden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, siyaset, sanat, basın, akademi, hukuk dünyasından 1000 kişiye bir mektup göndererek durumuyla ilgili bilgi verdi.
Mektubunda kendisinin ve partisinin diğer vekil ve yöneticilerinin tutukluluğuna gerekçe olan uygulamaların yasal ve anayasal durumunu değerlendiren Demirtaş, “benim ve partimin görüşlerini, siyasi çalışmalarını desteklemeseniz bile hukuktan ve adaletten yana vicdanlı bir tutum sergilemenizi diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Üsküdar öldürülen 3 kişinin isimleri

Üsküdar pastane çatışma öldürülen 3 kişinin isimleri ve yaralıların kimlikleri. İstanbul Üsküdar’da bir pastanede barışmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting