Ana Sayfa / Yaşam / Deniz Naki Almanya’ya kaçtı

Deniz Naki Almanya’ya kaçtı

Futbolcu deniz Naki,PYD-PKK terör örgütünü desteklediğini ve Afrin harekatını eleştirdiğini açıkladı ardından da Almanya’dan artık Türkiye’ye dönmeyeceğini söyledi. Terör örgütünü destekleyen futbolcu Almanya’da kalacakmış. Afrin’deki terör örgütü YPG için destek videosu yayınlayan Deniz Naki, Türkiye’ye dönmeme kararı aldı. Naki, şu anda Almanya’da bulunuyor.

Deniz Naki isimli futbolcu terör propagandası yaparak Almanya’ya kaçtı. Amedsporlu futbolcu Deniz Naki, PKK terör örgütü sempatizanı olduğunu ve teröristleri desteklediğini açıklamıştı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik düzenlediği operasyonda, terör örgütü YPG için destek videosu yayınlayan Deniz Naki, Türkiye defterini kapattı.

“GÜVENLİK KAYGISI”

Alman basını, Amedspor oyuncusu Deniz Naki’nin Almanya’da otobanda seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonrası, “yoğun güvenlik kaygısı” nedeniyle Türkiye’ye dönmeme kararı aldığını duyurdu.

DW Türkçe’nin haberine göre Naki’nin avukatı Stephan Kuhn, Naki’nin gelecek planlarına yönelik açıklama yapmadı.

DAHA ÖNCE ALMANYA’DA OYNAMIŞTI

Amedspor’da forma giymeden önce Almanya’nın FC St. Pauli ve SC Paderborn takımlarında da oynayan Naki, Türkiye’de güvenliğine ilişkin kaygıları bulunduğunu belirtmişti.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting