Ana Sayfa / İlginç / Deprem mi oldu nerede?

Deprem mi oldu nerede?

Bugün nerede deprem oldu. 7 Ocak deprem olan iller. bolu depremi, çanakkale depremle sarsıldı. Türkiye deprem fırtınası mı yaşıyor.

Bolu deprem, Çanakkale deprem, Ege deprem. türkiye bugün deprem olan yerler. 7 Ocak nerede deprem oldu bilgisi. Bolu’da sabah saatlerinde 3.2 büyüklüğünde, 17.24 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldi. Deprem, birçok vatandaş tarafından hissedildi.

Afet ve Acil Yardım Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 10.55’de merkez üssü Bolu Yeşilköy olan 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Derinliği 17.24 kilometre olarak ölçülen deprem, birçok vatandaş tarafından hissedildi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

AFAD, saat 04.52’de Ege Denizi’nde merkez üssü Yunanistan’ın Midilli Adası’nda 5.0 şiddetinde deprem meydana geldiğini açıkladı. Ardından saat 09.39’da merkez üssü Midilli Adası olan 4.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Afet ve Acil Yardım Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 04.52’de merkez üssü Yunanistan’ın Midilli Adası’nda, Richter ölçeğine göre yerin 14,14 kilometre derinliğinde, 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Deprem Çanakkale ve Balıkesir’de hafif şekilde hissedildi. Depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

AFAD, saat 09.39’da merkez üssü Ege Denizi Midilli Adası olan 4.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini bildirdi.

AYDIN DEPREMLE SARSILDI

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliğinin 10.47 olduğu belirtildi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD’da yer alan bilgiye göre, bugün saat 21.14’te meydana gelen depremin derinliğinin 10.47 olduğu belirtildi. Depremde henüz bir can ya da mal kaybı bildirilmedi.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting