Ana Sayfa / Kime Ait / Just Power kime ait, sahibi, nerenin ürünü

Just Power kime ait, sahibi, nerenin ürünü

Just Power kim üretiyor, Just Power kime ait, sahibi kim, Just Power türk malı mı nerelerde satılıyor nasıl bir içecek markası bilgisi. Meridlen Gıda sahibi kim kime ait bilgileri.

Just Power kime ait, sahibi, fabrikası nerede ve hangi ülkenin ürünü bilgileri.

Alkolsüz içecek üretimiyle 50’den fazla ülkeye ihracat yapan Meridyen Gıda, üretim kapasitesi ve hattını sürekli geliştirmektedir. Günün tüketim trendlerine uygun ürünler hazırlamak için arge laboratuvarlarında araştırmalar yapmaktadır.

Meridyen Gıda markalarından bazıları; Dark Blue Energy Drink, Just Power Energy Drink, Just Coffee Ice Coffee, Dark Cafe Ice Coffee, Jet Blue Energy Drink, Jet Coffee Ice Coffee, Jet Black Energy Drink

Şirketimiz, kendine ait olan 150.000 adet/saat kapasiteli tesisinde enerji içeceği, soğuk kahve, soğuk çay, alkolsüz gazlı içecekler & meyve suları gibi içecekler üretimi yapmaktadır. Yakın zamanda süt eklenmiş ürünlerin yer aldığı portföyünü piyasaya sunacaktır.

Amacımız; ürünlerimizin içerik kalitesini artan bir süreklilikle sağlamak, sağlıklı, hijyenik ürün özellikleriyle Türkiye ile birlikte Dünya’ya sunmaktır.
Meridyen GIDA sahibi kimdir?
Meridyen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yıldız, 5 kıtada 50’den fazla ülkeye yaptığı ihracatla dikkat çeken markalarını ve elde edilen başarının sırrını
Just Power enerji veriyor mu?
Just Power sahibi kimdir? ile ilgili görsel sonucu
Just Power enerji içecekleri içerdiği doğal vitaminlerle vücudunuzun enerji üretimine destek olurken aynı zamanda bilişsel uyanıklığınızı maksimum seviyede tutarak çevrenizde olan her olay ve duruma karşı beyninizin uyanık kalmasını sağlamaktadır.
Just Power içinde alkol var mı?
Görsel sonucu
Cevap: alkolsüz içecektir, çocukların yaşına göre uygunluğu değişkenlik gösterebiliyor, sağlığa bir zararı yoktur.
Just Power kilo aldırır mı?
Görsel sonucu
Evet, enerji içecekleri düzenli kullanımda kilo aldırır. Çünkü bu içeceklerin içerisinde yüksek oranda şeker vardır. Bu nedenle eğer kilo vermeye çalışıyorsanız enerji içeceklerinden uzak durmalısınız.
Enerji içeceği karaciğere zararlı mı?
İngiliz Karaciğer Vakfı Genel Müdürü Andrew Langford ise enerji içeceklerinin herhangi bir besin değerinin olmadığını söyledi. Langford bu içeceklerin çok fazla tüketilmesinin karaciğerin işlevini yitirmesine ve ciddi problemlere sebep olabileceğini de vurguladı.

İlginizi Çekebilir

Yapı Kredi Bankası kaç paraya satılıyor?

Yapı Kredi Bankası kime ait., hisse durumu ve kim alacak bilgisi. Yapı Kredi kaç para …

Sınırsız Hosting