Ana Sayfa / Kadınca / Deri tayt 2017-2018 modelleri
DERİ TAYT 2018

Deri tayt 2017-2018 modelleri

Hanımların tayt tercihleri ve moda deri tayt örnek ve modellerini sizler için bir araya getirdi. Deri tayt kullanımı ve deri tayt satan mağazaların vitrinlerindeki en güzel modeller. 

Tayt modası hiç geçmez yaş kış. Ancak deri taytlar da özellikle kızların ve genç görünmek isteyen kadınların her zaman önceliğidir.Giyim denilince bayanlar her ortamı yaratır alışveriş için 🙂 Bu senenin en çok beğenilen modelleri arasında deri taytlar yerini alıyor.

DERİ TAYT NEREDEN ALINIR

Türkiye adeta yeni bir moda cenneti. Deri taytı çizmeler ve uzun tunikler ile en şık hale getirebilirsiniz. Nasıl mı? Siyah deri bir tayt üzerine pudra rengi bir tunik ve kısa topuklu siyah bir çizme ile harika bir görünümde olacağınızdan emin olabilirsiniz. Fiziğiniz düzgün bacaklarınız ince ise deri taytlar çok seksi gözüküyor. Dilerseniz bordo bir tayt giyip üzerine siyah bir gömlek içine katarak kombin yapabilirsiniz.

Kışın deri tayt üzerine boğazlı kazaklar çok güzel duruyor özellikle de kırmızı renk. Üzerinize bu yıl çok moda olan kuş tüyü ceketler giyebilirsiniz.

Dilerseniz deri ceketler ile de kombini tamamlayabilirsiniz. Deri taytları spor olarak kombin edebilirsiniz. İçinize bir badi ve spor ceket ve spor ayakkabılar ile kombin tamamlanabilir. Bir kısmı deri bir bir kısmı kumaş olan modeller de ilginizi çekebilir.
Siyah deri tayt yan kısmında çizgiler olan taytlar da bu yılın en gözdesi. Daha tarz olmak istiyorsanız yırtık deri taytlara ne dersiniz? Daha çılgın ve farklı görünmek isteyen gençlerin tercihi bu yöndedir. Doğru renkler ve doğru parçalar ile deri taytlarınızı rahatça kombin edip giyebilirsiniz.
2017 yılında hem şık hem de rahat etmek istiyorum diyorsanız haydi hanımlar alışverişe siz hala deri tayt almadınız mı? Eminim size de çok yakıştı. Kendinize bakmayı ihmal etmeyin.

 

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting