Ana Sayfa / Kadınca / Dilan Polat neci, eşi kim, neci

Dilan Polat neci, eşi kim, neci

Dilan Polat neci. nereli, yaşı. Engin Polat neci yaşı serveti çok mu zengin soruları.

Dilan Polat, hayatı ile merak edilen isimler arasında yer alıyor. Kariyerinde önemli bir yol kateden Dilan Polat, zaman zaman ailevi durumları ile de gündeme geliyor. Peki, Dilan Polat kimdir, mesleği ne? İşte, hayatı ve biyografisi merak edilen Dilan Polat hakkında bilgiler
Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Genç yaşta annesini kaybettiği için bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğalttı. Genç yaşta bir evlilik yapan Dilan Polat’ın 2 çocuğu var.

İş adamı olan babasını beyin tümörü nedeniyle kaybeden Dilan Polat, yıllar sonra hayatıyla ilgili bir gerçeği itiraf etmiş, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı.

Dilan Polat, Katarsis programında ilk kez yaşadığı trajik olayın detaylarını paylaştı.

Polat, babasının yıllarca beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğünü, hastalığı nedeniyle meydana krizlerden birinde annesini öldürdüğünü söyledi. O anları anlatırken gözyaşlarına boğulan Polat, annesinin vücudundan 7 tane kurşun çıktığını dile getirdi.
Dilan Polat eşi ne is yapıyor?
Dipomed medikalin kurucu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat, 31 yaşında ve İstanbul doğumlu.
Dilan Polat’ın kimdir?
Dilan Polat Biyografisi

Eğitim hayatına İstanbul’da devam eden Polat, evli ve iki çocuk annesidir. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017’de Dilan Polat güzellik merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda da sayısız başarıya ulaşıp, ismini duyurmayı başarmıştır.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da devam eden Polat, evli ve iki çocuk annesidir.

İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017’de Dilan Polat güzellik merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda da sayısız başarıya ulaşıp, ismini duyurmayı başarmıştır. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra Instagram’da binlerce takipçisi olan Dilan Polat sosyal medyada tanınırlığı ile de bilinmektedir.

Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Dilan Polat’ın instagramda 3.4 milyon takipçisi bulunmaktadır.

ENGİN POLAT KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat’ın Çiftin bu evliliğinden ilk olarak kızları Nilda Polat dünyaya geldi. Daha sonra Milan Efe adında ikinci çocukları dünyaya gelen Polat çiftinin kızı 10, oğlu ise 2 yaşındadır. Dipomed medikalin kurucu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat, 31 yaşında ve İstanbul doğumlu.

İlginizi Çekebilir

Fevzi Kardeseci öldü

Yeşim Erçetin’in kocası Fevzi Kardeseci öldü. ABD’de yaşayan Yeşim Erçetin eşini kaybetti. 2 yıl önce …

Sınırsız Hosting