Ana Sayfa / Kadınca / Dodan Özer nereli, yaşı ve kim

Dodan Özer nereli, yaşı ve kim

Hadise ile Dodan Özer ilişkisi uydurması ünlü sanatçılı isyan ettirdi. Hadise. Dodan Özer ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Peki kimdir Dodan Özer ve özelliği nedir diye soruluyor. 

Dodan Özer aslen nereli, kaç yaşında ve neci diye soruluyor. hadise ile Dodan Özer aşk mı yaşıyor ünlü sanatçı açıklama yaptı.

“O Ses Türkiye”nin son şampiyonu Dodan ile Hadise’nin aşk yaşadığı yönünde ortaya atılan iddialar çok konuşulmuştu.

Hadise bu konudaki sessizliğini bozdu.

İşte Hadise’nin Instagram hesabından yaptığı açıklaması:

DODAN ÖZER’İN BİYOGRAFİSİ

1979 yılında doğan Dodan Özer aslen Muşludur. İstanbul’da hayatını sürdüren Dodan asıl kökeni kürttür.

Bir dönem İzmir’de yaşayan Dondan burada müzik hayatına kopmamış ve 1997 senesinde Murat Öztürk ile Dodan Project adında müzik grubu kurmuştur. Müzik hayatına daha çok yaşlarda başlayan Dodan güçlü sesiyle büyük hayran kitlesi oluşturmuştur.

Son olarak TV 8 ekranlarında yayınlanan ve juri üyeliğini Sibel Can, Murat Boz, Hadise, Gökhan Hakan kardeşlerin yaptığı sunuculuğunu ise Acun Ilıcalı‘nın yaptığı O Ses Türkiye yarışması ile gündeme gelmiştir.

dodan-hadise

Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. İlk gün Ali Ekber Çiçek’e ait “Haydar Haydar” isimli parçayı seslendirdi. Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacı seçimini Hadise’den yana oldu.

19 Mart 2017 tarihinde yayınlanan O Ses Türkiye büyük finalinde yer almıştır. 6 yıldır programda şampiyonluk elde edemeyen Hadise’yi ve kendini şampiyon yapmıştır.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting