Ana Sayfa / Kadınca / Dolunay yeni günü Pazar
DOLUNAY YENİ BÖLÜM

Dolunay yeni günü Pazar

Dolunay son bölüm ve yeni bölüm Dolunay dizi (17. Bölüm Dolunay) Yeni bölüm Dolunay hangi gün yayınlanacak ve yeni bölüm Dolunay olaylarını sizler için derledik. Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, tarih detayı gözlerden kaçmadı. Ekran macerasına yaz sezonunda başlayan Dolunay’ın yayın günü değişti. Peki romantik komedi türündeki dizinin 17. Bölümünde neler olacak? Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı Dolunay yeni bölüm ne zaman?

Dolunay dizisi pazar gününe alındı Star TV’de. Dolunay dizisi EDHO karşısında tutunamadı ve yayın günü değişti. Dolunay yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ederken dizinin yayın günüyle ilgili flaş bir değişiklik yaşandı. Ferit ve Nazlı’nın kimi zaman romantik kimi zamansa çekişmeli aşkını anlatan Dolunay’ın yeni yayın günü yeni bölüm fragmanıyla duyuruldu. En son 17 Ekim Salı günü izleyicilerinin karşısına çıkan Dolunay 17. Bölümü itibariyle pazar günleri ekrana gelecek.
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı’nın nikah saatinde ortadan kaybolması herkesi heyecanlandırmıştır. Ferit Nazlı’nın nikahtan kaçmış olduğunu düşünse de gerçek zannettiğinden çok farklıdır. Nazlı ölümle burun burunayken bile Ferit’i düşünmektedir. Alya Deniz ile şansını son defa dener. Deniz’in buna cevabı ilişkileri açısından belirleyici olacaktır. Fatoş Engin’le evlilik yolunda ilerlerken her fırsatta kafasındaki sorulara cevap arar. Demet ve Hakan Ferit’e karşı adımlarında daha cüretkar hareket ederler.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting