Ana Sayfa / Kadınca / Doutzen Kroes cumartesi paylaşımı

Doutzen Kroes cumartesi paylaşımı

Dünyaca ünlü top model Doutzen Kroes öyle bir paylaşımda bulundu ki sosyal medyada dünyada trends oldu. Geçtiğimiz yıl Victoria’s Secret ile yollarını ayıran dünyaca ünlü model Doutzen Kroes, instagram’da ‘Cumartesi gecesi’ hashtag’i ile bir paylaşımda bulundu.

Model Doutzen Kroes, ünlüler arasındaki en cesur paylaşımı yapan top model olarak gündeme damga vurdu. Victoria’s Secret’ın 2005 ile 2006 yıllarındaki Moda şovlarında yer alan ve 2005’te Vogue okurları tarafından ‘Yılın Modeli’ seçilen Doutzen Kroes, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafla adından söz ettirdi.

INSTAGRAM’DA DOUTZEN KROES RÜZGARI

Manken Doutzen Kroes vücudunun tüm hatlarını apaçık ortaya koyan instagram paylaşımı ile dikkat çekti. Cumartesi gecesi özel pozuyla interneti sallayan ünlü top model, gerçek mesleğini de ortaya koydu. Geçtiğimiz yıl 10 yıl boyunca podyuma çıktığı Victoria’s Secret’tan ayrılan Hollandalı model, İnstagram’da yayımladığı kareye, “Elbisen üzerine oturmadığında” notunu düştü.

4.7 milyon takipçisi bulunan Doutzen Kroes’un paylaşımı yaklaşık 90 bin beğeni aldı.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting