Ana Sayfa / Kadınca / Düğün yasağı ne zaman biter?

Düğün yasağı ne zaman biter?

Pandemi nedeniyle yasaklanan düğün nişan törenleri ne zaman başlayacak takvim belli mi? Düğün salonları açılmayı bekliyor. Düğün ve nişanlar ne zaman yapılmaya başlanacak sorusunun yanıtı, evlenme hayali kuran birçok kişi tarafından merak ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle teması azaltmak için yasaklanan düğün ve nişanlar için yeni bir tarih verildi mi araştırılmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, yasakların kademeli olarak azaltılacağı belirtildi. Peki, Düğün ve nişanlar ne zaman yapılacak? Düğün yasakları ne zaman bitecek?

Düğün nişan yasaklarının kalkacağı tarih merak ediliyor. Düğün salonları şubat’ta açılır mı soruluyor. Koronavirüs salgını nedeniyle düğün ve nişanların yasaklanması sonrası birçok kişi internet üzerinden bilgi edinmeye çalışıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle teması en aza indirgemek için gelen düğün ve nişan yasaklarının ne zaman sona ereceği merak konusu oldu. Peki, düğün ve nişanlar ne zaman yapılacak? Düğün yasakları ne zaman bitecek?
DÜĞÜNLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, ” Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte daha önce de yaptığımız gibi elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız ama her bireyin kendi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulamaya devam etmesi şarttır.” ifadesini kullandı.

Düğünlerin başlayacağı tarihle ilgili İçişleri Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı’ndan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

TOPLUM BİLİMLERİ KURULU ÜYESİ’NDEN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan’dan ”Koronavirüs önlemleri nedeniyle getirilen kısıtlamalar ne zaman kalkar?” sorusuna yanıt geldi. Sokak kısıtlamalarının etkisinin çok güçlü olduğunu gözlemlediklerini belirten İlhan, “Hasta sayısı yaklaşık 1 aylık süreçte 7 binden 1500 civarına düştü. Aşının ilk dozunun yapılacağı zamanı 15 Ocak gibi düşünsek, ikinci doz 28 gün sonra yapılacak, buna göre 15 Şubat sonrasında kısıtlamaların kaldırılmasını düşünmek daha uygun olacaktır” dedi.

İlginizi Çekebilir

Dilan Polat intihar etmek istedi

Dilan Polat hapiste intihara kalkıştı iddiası.  Cezaevindeki sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın son sağlık durumu …

Sınırsız Hosting