Ana Sayfa / İlginç / Dünya kupası Katar hangi kanalda?

Dünya kupası Katar hangi kanalda?

Katar’daki Dünya Kupası maçları hangi kanalda canlı yayınlanacak. 2022 Dünya Kupası’nı kim kazanır sorusu. 2022 FIFA Dünya Kupası maçlarına adım adım yaklaşırken futbolseverler maçların ne zaman başlayacağını arama motorlarında aratıyorlar. Ev sahipliğini Katar’ın üstlendiği Dünya Kupası maçları Katar ile Ekvador arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Peki Dünya Kupası 2022 ne zaman? Katar Dünya Kupası hangi tarihte başlıyor? İşte 2022 FIFA Dünya Kupası grupları…

TRT Dünya Kupası canlı maç takvimi. Katar 2022 Dünya Kupası maçları canlı yayınları ve maç tarihleri. Katar Dünya Kupası ne zaman başlıyor sorusunun cevabı sporseverler tarafından sıklıkla araştırılıyor. 2022 FIFA Dünya Kupası’nın ev sahipliğini üstlenen Katar, aynı zamanda Orta Doğu’da Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan ilk Arap ülkesi oldu. Peki Dünya Kupası ne zaman başlıyor? 2022 FIFA Dünya Kupası grupları belli oldu mu?

2022 DÜNYA KUPASI MAÇLARI NE ZAMAN?

2022 FIFA Dünya Kupası maçları 20 Kasım – 18 Aralık tarihleri arasında oynanacak. Futbolseverler, 2022 Dünya Kupası maçlarını TRT 1 ve TRT Spor kanalından canlı takip edebilecek.

FIFA DÜNYA KUPASI GRUPLARI BELLİ OLDU

A Grubu
Katar
Ekvador
Senegal
Hollanda

B Grubu
İngiltere
İran
ABD
Galler.

C Grubu
Arjantin
Suudi Arabistan
Meksika
Polonya

D Grubu
Fransa
Avustralya
Danimarka
Tunus.

E Grubu
İspanya
Kosta Rika
Almanya
Japonya

F Grubu
Belçika
Kanada
Fas
Hırvatistan

G Grubu
Brezilya
Sırbistan
İsviçre
Kamerun

H Grubu
Portekiz
Gana
Uruguay
Güney Kore

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting