Ana Sayfa / Kadınca / Duygu Demirdağ CNN Türk’ten ayrıldı

Duygu Demirdağ CNN Türk’ten ayrıldı

Spiker Duygu demirdağ aslen nereli, kaç yaşında ve nerede çalışıyor sorusu ve CNN Türk’te işten çıkarmaları. Demirören Holding’e satılan Doğan Medya Grubu’nda bir ismin işine daha son verildi. Başarılı spikerlerden Duygu Demirdağ, CNN Türk’le yollarını ayırdı.

CNN Türk’te Spiker Duygu Demirtağ işten çıkarıldı. Doğan Medya’da işten çıkarılan önemli isimler ve spikerler. Doğan Medya Grubu’nun Demirören Grubu’na geçmesinin ardından, tasfiyeler devam ediyor. CNN Türk’te bu kez spikerler Duygu Demirdağ ile yollar ayrıldı. Demirdağ görevden ayrıldığını sosyal medya hesabından aktardı.

DUYGU DEMİRDAĞ ŞİMDİ NE YAPACAK?

Demirdağ yayımladığı mesajında,  “CNN Türk ile yolun sonuna geldik. Vicdanlı, onurlu, emek dolu bir yolculuktu. Ustalarima, yol arkadaşlarıma, izleyen ve destek veren sizlere çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda görüşmek üzere…” ifadelerini kullandı. Doğan Medya Grubu’nun Demirören’e satılmasının ardından CNN Türk ve Kanal D’de bir çok gazetecinin işine son verilmişti. Geçtiğimiz günlerde CNN Türk Ankara Temsilcisi Hakan Çelik görevden alınmıştı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting