Ana Sayfa / İlginç / Ebrar’dan Bozkurtlu paylaşım

Ebrar’dan Bozkurtlu paylaşım

Ebrar Kararkurt, bozkurtlu paylaşımla gündemde. Filenin Sultanları’nın yıldızı Ebrar Karakurt İtalya galibiyeti sonrası paylaşımıyla gündemde. Filenin Sultanları’nın yıldızlarından Ebrar Karakurt, İtalya galibiyetini ‘Bozkurt’lu paylaşımla kutladı. Karakurt, manidar bir mesaj vermeyi ihmal etmedi.

Ebrar Karakurt Bozkurtlu paylaşımı ile dikkat çekti. Milli voleybolcu Ebrar ilginç paylaşımı ile Filenin Sultanları’nın nasıl tarih yazdığını gösterdi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı final maçında İtalya’yı 3-2 yenerek finale yükseldi.

Filenin Sultanları’nın müthiş zaferinin ardından Ebrar Karakurt’tan manidar bir mesaj geldi. Karakurt X hesabından yaptığı paylaşımda bozkurtlu ifadeyle “Milli gurur diyeceksiniz !!” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-09-01-205720.png

NE ZAMAN SAAT KAÇTA KİMİNLE

Filenin Sultanları final maçı ne zaman bilgisi.

Filenin Sultanları, yarı finalde İtalya’yı 3-2 yenerek finale yükseldi. Kıran kırana geçen mücadele iki takım arasında gidip geldi.

Ancak milli gururlarımız son sette İtalya’yı devirmeyi başardı.

Dördüncü sete her iki takımda karşılıklı sayılar alarak başlarken setin ortaları 14-14’lik eşitlikle geçildi. Bir ara dört sayı (14-18) geriye düşen milli takım, Ebrar Karakurt ve Elif Şahin’in sayılarıyla 20-20’de eşitliği yakaladı. Son sayıları iyi oynayan milli takım dördüncü seti 25-22 önde tamamladı.

Final setinin başında karşılıklı sayılar alınsa da Vargas ve Ebrar Karakurt’un sayılarıyla farkı açan milliler, karar setini 15-6, maçı da 3-2 kazanarak organizasyonda finale yükseldi.

Filenin Sultanları, Hollanda-Sırbıstan karşılaşmasının galibiyle 3 Eylül Pazar günü finalde karşılaşacak.

Son Dakika: Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı finalinde İtalya'yı 3-2 yenerek finale yükseldi

Sultanlar, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda grubunu namağlup lider tamamladı. Son 16 turu maçında Belçika’yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde ise Polonya’yı 3-0 yenerek yarı finalde İtalya’nın rakibi oldu.

Son Dakika: Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı finalinde İtalya'yı 3-2 yenerek finale yükseldi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü kez finale yükselmeyi başardı. Tarihinde 2003 ve 2019’da finale yükselen milli takım, bu iki maçı da kaybederek gümüş madalya elde etmişti. Avrupa şampiyonalarında 2 gümüşün yanı sıra 3 bronz madalyası bulunan Türkiye, FIVB sıralamasında 1 numara olarak katıldığı organizasyonda altın madalyayı kazanmaya sadece bir galibiyet uzaklıkta bulunuyor.

Filenin Sultanları, resmi maçlarda üst üste 14. galibiyetini aldı. FIVB Milletler Ligi’nde altın madalya alan ve bu organizasyonda son 6 maçını kazanan Türkiye, Avrupa Şampiyonası’nda da sahaya çıktığı 8 maçı da galip bitirdi. Türkiye, bu 14 maçta rakiplerine sadece 6 set verdi.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting