Ana Sayfa / Gündem / Eda elenme adayı (MasterChef)

Eda elenme adayı (MasterChef)

TV 8 MasterChef elenme adayı eda oldu. MasterChef haftanın birincileri, elenme adayları ve Eda’nın isyanı. MasterChef son bölümde elenme adayı olan yarışmacılar belli oldu. MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyunu oynayan takımlar tüm hünerlerini ortaya koydu. Kıyasıya mücadele ardından dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları belli oldu.

MasterChef Eda eleme potasında artık onun için alarm zilleri çalıyor büyük ihtimalle yarışmaya veda edecek. masterChef son elenme adayları ve haftanın birincileri bilgileri. MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayları belli oldu. Ekranların fenomen programı MasterChef’te zamanla yarışmak için mutfağa giren takımların mücadelesi büyük heyecana sahne oldu. Peki MasterChef Türkiye’de kim elenme adayı oldu?

MASTERCHEF ELENME ADAYLARI

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Böylelikle haftanın ilk eleme adaylarını kırmızı takımdan çıktı.

Dokunulmazlık oyunun kaybeden kırmızı takımda yarışmacılar bireysel dokunulmazlığı almak bir kez daha mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı Ekin kazandı. Ekin ilk eleme adayı olarak Eda’nın ismini söyledi. Takımda yapılan oylamada ise ikinci eleme adayı olarak Alican’ın ismi çıktı.
EDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Ekin’in takım arkadaşı Eda’yı eleme adayı olarak belirlemesinin ardından stüdyoda gergin anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakime olamayan Eda “Artık tahammülüm kalmadı” dedi. Yapılan haksızlıklara dayanamadığını söyleyen Eda, “Tahammülüm kalmadı. Çok sinirleniyorum, susmayı tercih ediyorum ama bu noktada da ağlıyorum. Yapılan haksızlıklara artık tahammülüm yok”

İlginizi Çekebilir

Edirne tiny house yasağı

Edirne’de küçük ev yani tiny house yasağı başladı. tarım arazilerine kurulan küçük evler kaldırılıyor. Edirne …

Sınırsız Hosting