Ana Sayfa / Yaşam / EDHO 116 bölüm (Fragmanı)

EDHO 116 bölüm (Fragmanı)

EDHO son bölüm (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116 bölüm izle fragmanı) yayınlandı. 

İlyas Ateş’in peşinde ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz da ilginç olaylarEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan 116. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde İlyas, Ateş’i kaçırmak için harekete geçiyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümde İlyas, Alparslan’la beraber harekete geçecek. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İlyas, itaatsizlikle suçlayarak, sildiğini söylediği Alparslan’ı, otelinde dahi görmek istemiyordur. Hızır da iki Çakırbeyli arasındaki anlaşmazlıktan rahatsızdır. Köşesine çekildikten sonra, ailenin reisi olarak tayin ettiği İlyas’a yapılan hatayı kendine yapılmış kabul eder. Alparslan, amacının ailesini korumak olduğunu söylese de, böyle bir savunmanın Hızır için bir geçerliliği yoktur. Alpaslan yine de sınırları zorlamak zorunda olduğunu düşünmektedir. Fedailere net bir mesaj yollar: Ya haini verin ya da ben yokum! İzzet’in önündeki engelleri tek tek ortadan kaldıran Ateş için çember daralmıştır. İlyas dört bir yandan saldırırken, İzzet ve Ateş tekrar bir araya gelerek, ortaklıklarını devam ettirebilmek adına büyük bir oyun hazırlar. Herkesin yıkımına neden olabilecek bu oyunun kurbanı ise Tipi olacaktır…

İlginizi Çekebilir

Almanya Mehmet’i arıyor

Dortmund kentinde bir Türk katliam yaptı polis kaçan Mehmet Ö.yü arıyor. Almanya, korkunç Türk Mehmet’i …

Sınırsız Hosting