Ana Sayfa / Kadınca / EDHO son bölüm izle (EDHO 168. bölüm)

EDHO son bölüm izle (EDHO 168. bölüm)

EDHO son bölüm izle ne oldu. Hızır, Alparslan’ı evden de kovdu. İlyas ve ekibi Yaman Korkmaz’ı babasıyla birlikte öldürebilecek mi? ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 168. yeni bölümü nefesleri kesti. EDHO’nun bu akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüne ‘baskın’ sahnesi damga vurdu. Milyonları heyecanlandıran sahnede Alpaslan, tek başına Yaman’ın mekanını bastı. Yaman’ın adamlarını öldüren Alpaslan ve Yaman’ın yüz yüze gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Ekiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü 168. bölüm EDHO olayları ve ne oldu sorusu. Alparslan, amcasından habersiz Yaman Korkmaz’ın mekanını bastı enselendi ve ezdiler. Hızır Alparslan’ı evden de kovdu. Hızır ve ekibi Yaman Korkmaz’ı öldürebilecek mi, Yaman korkmaz babası ile aynı evde basılıyor. Hızır ile Bahar arasında yeni bir aşk filizlenirken, Haşmet ile Emine boşanıyor. Haşmet herkesten gizlediği kızını ilk kez tanıştırdı.

EDHO’DA BAHAR SİNCANLI ROLÜNÜ KİM OYNUYOR

Pelin akil, EDHO’da Bahar sincanlı karakterine çabuk alıştı. Bahar Sincanlı karakteri ile ilgili bilgiler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri tarafından yoğun ilgi görüyor. Her hafta salı akşamları ekrana gelen dizide Bahar karakterine Pelin Akil hayat veriyor. 17 Nisan 1986 tarihinde dünyaya gelen Akil; Arka Sıradakiler, Suskunlar, Çember gibi yapımlarda rol almıştı.

BAHAR SİNCANLI KİMDİR? 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Bahar Sincanlı karakterine Pelin Akil hayat ver alıyor.

PELİN AKİL KİMDİR?

Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Pelin Akil, 17 Nisan 1986 tarihinde dünyaya geldi. Rent Müzikali, Marika’nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum sevgilim ve Closer gibi tiyatro oyunlarında yer aldı. Pelin Akil ilk çıkışını FOX’ta yayınlanan Arka Sıradakiler dizisiyle yakaladı, ardından TRT 1’de yayınlanan Pana Film’in yapımcısı olduğu Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünü oynadı. Kurt Kanunun’da oynadığı süreçte TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakterine hayat verdi. 2012 yılında Suskunlar dizisinde Nisan karakterini canlandıran Pelin Akil daha sonra TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. 2015’te Show TV’de yayınlanan Ne Münasebet dizisinde Nil karakterini canlandırdı. Bunların yanı sıra ATV de yayınlanan Aile İşi ve yine Star TV de yayınlanan Çember, Suskunlar gibi projelerde yer aldı. Aynı projelerde de bulunduğu meslektaşı Anıl Altan ile 2016 Eylül ayında nikah masasına oturdu.

HIZIR ÇAKIRBEYLİ (OKTAY KAYNARCA)

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli)

Dizinin ana karakteri. 50 yaşında. Mafya babası. 20 yıldır evli, dört çocuk babası. Annesi ona Hızır diye hitab ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor. Hızır’ın hayatını değiştiren olay ağabeyi Yusuf’un hasımları tarafından öldürülmesi. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Mükemmelci bir adam değil ama öyle görünüyor. Kontrolünü kaybeder mi? Nadiren. İşle ilgili kontrolünü kaybettiğinde yıkıcı bir adama dönüşmekte. Özel hayatıyla ilgili kontrolünü kaybettiği tek an ise Nazlı’yı gördüğü an. Sevdalanmayı biliyordu. Daha önce iki kez sevdalanmıştı. İkincisi karısı Meryem. Ama Nazlı’nın ona yaşattığı his kalp ağrısından beter idi. Yanlış olduğunu biliyordu, bunun sonunda mutluluk olmadığını hem Nazlı’yı hem Meryem’i kaybedeceğini biliyordu ama kendisini kontrol edemiyordu. Nazlı’yı bir yıl uğraşıp kendisine aşık etti. Ve sonrası daha beter oldu. Şimdi belki daha da çok sevdalı Nazlı’ya. Onun da kendisine çocuklar vermesini istiyor. Yeraltı dünyasında Hızır’ın düştüğü sevda halleri bir zaaf olarak görülür. İnsanı zaafları hedef haline getirir. Hızır bunu bilmez mi? Bal gibi biliyor. Bazıları diyor ki Hızır hep insanların basmakalıp düşüncelerini altüst ettiği için bugünlere geldi. Bu durumu da lehine çevirir, hasımları ona saldırdığında hepsini alteder. Başkaları da diyor ki sevdaya düşen eşkıya pusuya düşen eşkıyadan beter vaziyettedir, muhakkak kaybedecektir. Canını kurtarsa bile geleceğini yitirecektir. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar. İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yeraltı dünyasında yükselirken karşısına Gülmezler çetesi, Rüstem Fıstıkoğlu, Ekrem Yıldıran, İzzet Ağa, Sınırsızlar çetesi gibi pek çok düşman çıkmış ve Hızır Çakırbeyli bunların hepsini pasifize etmiş, hatta en büyük patron olup Ünal Kaplan’ın yerine geçmiştir. Ancak şu an önünde CIA adına Ortadoğu’yu yöneten Ahmet Dahlan ve ekibi vardır. Daha Ahmet Dahlan’ın yüzünü görmeyip, ekibiyle çatışırken bile bu kadar zorluk yaşayan Hızır, Ahmet Dahlan’ın kendisiyle çatışırken çok zorlanacağını bilmektedir. Ancak Hızır Reis’in her zaman bir planı vardır. Öldürmek üzerine olmasa bile ölmek üzerine vardır…

İlginizi Çekebilir

Fevzi Kardeseci öldü

Yeşim Erçetin’in kocası Fevzi Kardeseci öldü. ABD’de yaşayan Yeşim Erçetin eşini kaybetti. 2 yıl önce …

Sınırsız Hosting