Ana Sayfa / Genel / EDHO’da Meryem ölüyor mu?
EDHO

EDHO’da Meryem ölüyor mu?

EDHO’da Yılmaz Meryem’i öldürecek mi (Deniz Çakır diziden ayrılıyor mu?) 80. Bölüm EDHO Meryem ölüyor mu? EDHO 81. bölüm Meryem (Deniz Çakır) ölecek mi, Hızır ne yapacak sorusu. Tipi ve Meryem ölüyor mu? Tipi öldü mü Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olamz’da sorusu. EDHO son bölüm ve EDHO 81. bölüm fragmanı yayınlanıyor. EDHO 80 bölüm ne oldu Hızır hapisten çıktı mı, Mürsel’in şişlettiği Tipi öldü mü sorusu.

Meryem Çakırbeyli ölüyor mu EDHO’da. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm ne olacak Meryem’i Yılmaz öldürecek mi? Mürsel ve Yılmaz Gladyo’nun adamı çıktı hangisi ölecek? EDHO’da tipi öldü mü, kurtulacak mı sorusu. 80. Bölüm EDHO olayları ve EDHO 81. bölüm fragmanı bekleniyor.

Oktay Kaynarca, Deniz Çakır’ın diziden ayrılacağını ima eden bir paylaşımda bulunmuştu. EDHO hayranları 81. Bölüm EDHO’Da kimin öleceğini Tipi mi yoksa Meryem mi merakla bekliyor. Mürsel, Tipi’yi cezaevinde şişletti. Hızır ve Kimsesiz Yaşar şimdi ne olacağını merak ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde masada açıkça tehditler savuran Meryem, ölüm riskine rağmen sözlerinin arkasında durmuştu. Güvenlik güçleri tarafından cezaevine gönderilen Hızır masum olduğunu söylese de derdini kimseye anlatamamıştı. Hızır’ın yanında olduğunu göstermek için her fırsatta cezaevine giden Meryem ise masada söz sahibi olabilmek için EDHO’nun önceki bölümünde Çakırbeyli’den izin istemişti.

EDHO (EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ) 80. BÖLÜM ÖZETİ

Meryem’in kendisi için yaptıklarını gören Çakırbeyli, düzenlenebilecek saldırılara karşı kendisini uyaracak. Ünal ise Meryem’in tehditlerinin önemesi gerektiğinin altını çizerek adımların dikkati atılmasını isteyecek. Masada Çakırbeyli sonrası bir boşluk oluşacağını düşünen kişilerse ne Meryem’in ne de Ünal’ın uyarılarını dikkate almayacak. Daha fazla kanın akmaması ve kendi içlerinden birinin hayatını kaybetmemesi için harekete geçen Alparslan ve akrabası ise baskınlar düzenleyecek. “Bu gece bu işin bitmesi gerekiyor” diyen kişiler Çakırbeyli’nin hapiste olduğu esnada güvenliklerinin sağlanması gerektiğinin altını çizecek. Dışarıda dönen olaylardan haberdar olan Hızır Çakırbeyli ise “Açın kapıyı” diyerek dışarı çıkmak istediğini belirtecek. Cezası ve yargılanması devam eden Hızır’ın dışarı çıkarak yakınlarına yardım edip edemeyeceği ise gelecek bölümde ortaya çıkacak.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting