Ana Sayfa / Kadınca / Emma Watson özel fotoğrafları
EMMA WATSON ÖZEL FOTOLARI İNTERNETTE

Emma Watson özel fotoğrafları

Emma Watson’ın internete sızan çok özel fotoğrafları dünyaya şoke etti. Korsan bir internet sitesinde yayınlanan ünlü yıldız Emma Watson’ın çök özel pozları hacklendi ve yayınlandı. Harry Potter serisiyle adını duyuran Hollywood’un ünlü oyuncusu Emma Watson’ın özel fotoğrafları hack kurbanı oldu. İşte haberin diğer detayları

Emma Watson özel fotoğrafları hacklenerek internete düştü. ‘Harry Potter’ filmiyle yıldızı parlayan ve yakında vizyona girecek olan ‘Güzel ve Çirkin’in başrol oyuncusu olan Emma Watson’ın özel fotoğrafları çalındı ve korsan bir sitede yayınlandı.
Oyucu olmasının yanı sıra aynı zamanda Birleşmiş Milletler temsilcisi de olan Watson’ın çalınan fotoğraflarının, mayo provası yaparken verilen pozlarını içerdiği belirtildi. Yayınlanan fotoğraflar arasında bilinmeyen bir kadının çıplak halde banyodaki görüntülerinin de yer aldığı söylense de Watson, bu kişinin kendisi olduğu iddialarını reddetti.

EMMA WATSON GİZLİ FOTOLARI

26 yaşındaki İngiliz oyuncu, konunun mahkemeye taşınacağını duyurdu. Oyuncunun menajeri, “Birkaç yıl önce Emma’nın kıyafet provasında çekilmiş fotoğrafları çalındı. Bunlar çıplak fotoğraflar değil. Avukatlar görevlendirilmiş durumda ve konuyla ilgili yorum yapmayacağız” dedi.

Bu, Watson’ın bilgisayar korsanlarıyla ilk karşılaşması değil. 2014 yılında da hacker’lar, ünlü oyuncuyu çıplak fotoğraflarını yayınlamakla tehdit etmişti. Bu tehdit, Watson’ın BM’de cinsiyet eşitliği hakkında yaptığı konuşmanın ardından gelmiş; ancak oyuncu, hiçbir yerde çıplak fotoğraflarının olmadığını ve bu yüzden bu tehditlerin yalnızca bir düzmeceden ibaret olduğunu belirtmişti.

İlginizi Çekebilir

Mal müdürlükleri kapatılıyor

Hazine ve Maliye bakanlığına bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılıyor. mal müdürlükleri kapatılıyor personelleri dağıtılacak. Hazine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting