Ana Sayfa / Sağlık / Emsey Hastanesi kime ait, nerede?
EMSEY HASTANESİ KİME AİT

Emsey Hastanesi kime ait, nerede?

Emsey Hastanesi ulaşım ve yeri nerede sorusu. Emsey hastanesi kimin, kime ait ve Emsey Hastanesi iyi mi, doktorları iyimi sorusu. Kurtköy’deki Emsey Hastanesi’ne nasıl gidilir ve hangi gruba ait. 

İstanbul’daki özel hastaneler, sahipleri kime ait bilgileri ve yerleri haberi. Emsey Hastanesi ne zaman kuruldu ve yeri nerede diye soruluyor. Emsey Hastanesi ile ilgili tüm merak edilenler ve sahibini sizler için bulduk. 29 Mayıs 2012 yılında hizmete giren Özel Emsey Hastanesi Uluslararası Joint Commission International (JCI) akreditasyonu ile belgelendirilmiş olup, 215 yatak kapasitesi, 9 ameliyathanesi, heliport pisti, akıllı bina sistemi, özel iklimlendirme sistemi, kojenerasyon sistemi, bebek anne dostu hastane ünvanına sahiptir. Peki Emsey Hastanesi Kimin ve kim tarafından kurulmuştur.

EMSEY HASTANESİ NE ZAMAN KİM TARAFINDAN KURULDU

İstanbul’un en büyük özel hastanelerinden biri de Emsey Hastanesi. Emsey Hastanesi Semerkand Yayın Grubuna aittir. Hastane binası İstanbul Kurtköy’de dir. Hastanenin Genel Müdür görevini Prof. Dr. Hayreddin YEKELER yapmaktadır. Hastanede Standart, Süit, VIP Suit odaların yanı sıra bir de oldukça şaşaalı dekore edilmiş, otellerin kral dairelerini aratmayan 230 metrekarelik ‘King Süit’ odası vardır. Emsey Hastanesi 100 milyon dolar yatırımla Semerkand Yayın Grubu’nun sahibi Erol Ailesi tarafından kurulmuş ve bu sektörde hızla büyüme potansiyeli olan bir hastanedir. Semerkand Yayın Grubu Menzil Cemaati ile yakınlığı bilinmektedir.
Emsey Hastanesi hastalarına otel konforunda hizmet veren bir anlayışla karşımıza çıkıyor. Günümüz hastane hizmetlerinden farklı bir tarz yakalayan hastane sağlık alanında verdiği standart hizmetlerine otelcilik hizmetini de ekleyerek kendi sektöründe farklılık yaratmaya hazırlanıyor. Barok döneminin yansıtıldığı odalarda kendinizi 7 yıldızlı bir otelin odasında hissedebilirsiniz.Hastaneyi dilerseniz sanal tur ile gezebilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir

Levent Bayraktar öldü

CHP’nin acı günü. TBMM – CHP Grup Müdürü Levent Bayraktar öldü. CHP Genel Başkanı Özgür …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting