Ana Sayfa / Genel / En çok ölümlü kaza yapan otobüs firmaları

En çok ölümlü kaza yapan otobüs firmaları

2022 ölümlü kaza yapan otobüs firmaları sıralaması. Türkiye’de en çık hangi firmanın otobüsleri kaza yapıyor sorusu. Ölümlü kazaya karışan otobüs firmaları listesi | 1 Ocak-27 Kasım ölümlü kaza yapan otobüs firma ve markaları hangisi? En çok kaza yapan otobüs firması hangisi? 1 Ocak ile 27 Kasım tarihleri arasında şehirler arası otobüs firmalarının karıştığı ölümlü trafik kazaları Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından listelendi. Otobüslerin karıştığı 43 ölümlü trafik kazalarında 83 kişi yaşamını yitirdi. Vatandaşları yakından ilgilendiren liste EGM tarafından açıklandı.

En çok kaza yapan ve ölümlü kazaya karışan otobüs firmaları sıralaması 2022 Türkiye. Hangi şehirler arası otobüs firmaları çok kazaya karışıyor sorusu. Ö

lümlü kazaya karışan otobüs firmaları listesi | 1 Ocak-27 Kasım ölümlü kaza yapan otobüs firma ve markaları hangisi? En çok kaza yapan otobüs firması hangisi? 1 Ocak ile 27 Kasım tarihleri arasında şehirler arası otobüs firmalarının karıştığı ölümlü trafik kazaları Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından listelendi. Otobüslerin karıştığı 43 ölümlü trafik kazalarında 83 kişi yaşamını yitirdi. Vatandaşları yakından ilgilendiren liste EGM tarafından açıklandı.

Ülkemizde ne yazık ki her gün trafik kazası yaşanıyor. Bu kazaların pek çoğu hafif ve can kaybı olmadan atlatılırken bazılarında ise can kaybı yaşanıyor. Trafik kazalarının önlenmesi adına ülkemizde son zamanlarda önemli çalışmalar yapıldı. Kaza ve can kaybı oranları azalırken şehirler arası otobüs firmaları da bazı ölümlü kazalara karıştı.

Ölümlü kazaya karışan otobüs firmaları listesi

Emniyet Genel Müdürlüğü şehirler arası yolcu taşıyan otobüs frmalarının karıştığı ölümlü kazalara ilişkin istatistikleri açıkladı. Otobüs firmaları toplam 43 ölümlü trafik kazasına karıştı ve 83 kişi öldü. Ayrıca otobüs kazalarına karışan firmaların isim listesi de EGM tarafından açıklandı.

1 Ocak-27 Kasım ölümlü kaza yapan otobüs firma ve markaları hangisi?

EGM’den yapılan açıklamada “Bu kapsamda, 1 Ocak 2022-27 Kasım 2022 tarihleri arasında meydana gelen şehirler arası tarifeli ve tarifesiz yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin kusurlu olarak karıştığı 43 ölümlü trafik kazasında, olay yerinde 83 can kaybı meydana gelmiştir.” denildi. Açıklamanın devamında ise en çok otobüs kazasına karışan firmanın hangisi olduğu belirtildi. Açıklamada “Ölümlü trafik kazalarına 36 farklı otobüs firmasının karıştığı tespit edilmiş, ilk sırada 6 ölümlü ve 18 yaralanmalı trafik kazasıyla Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. firması yer almıştır.” olduğu gibi bundan sonra da aralıksız devam edecektir.” denildi.

otobüs_firma_kaza

İlginizi Çekebilir

Bağcılar’ın sapık sucusu kaç yıl yatacak?

Sapık sucu Bağcılar’da birçok çocuğu taciz etmiş, istismar etmiş. Bağcılar sapık sucu kim ve kaç …

Sınırsız Hosting