Ana Sayfa / Kadınca / En pahalı bulaşık eldiveni

En pahalı bulaşık eldiveni

Bulaşık eldiveni podyuma çıktı ve dünyanın en pahalı bulaşık eldivenleri tanıtıldı mankenlerce. Calvin Klein bulaşık eldivenleri hanımların yeni moda aksesuarı olacak gibi görünüyor. Calvin Klein’ın 2018 yaz koleksiyonundaki ‘Bulaşık eldiveni’ ya da ‘Ameliyat eldiveni’ne benzeyen modeller 2 bin 300 TL…

Bulaşık eldiveni podyumda mankenlerce tanıtıldı. Bir bulaşık eldiveni ne kadar pahalı olabilir demiyin fiyatına bir bakın. Calvin Klein’ın 2018 ilkbahar yaz koleksiyonundaki plastik eldivenleri gördünüz mü? Şu an satışta olan ve 2 bin 300 TL’den satılan bu eldivenler adeta bulaşık ya da ameliyat eldivenine benziyor.
Renkli plastik eldivenler haliyle sosyal medyanın da dilinde. Yüzde 100 sentetik kauçuktan yapıldığı söylenen ve dirseğe kadar uzanan bu eldivenlerde markanın logosu olmadığı için şanslısınız.
Düşünsenize; zaten çarşı, pazar bulaşık eldiveni dolu. Alın bu modellere benzer bir eldiveni kıyafetinizle kombinleyip tarzınızı ortaya koyun. Hem böylece 2 bin 300 TL vermek zorunda kalmazsınız.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting