Ana Sayfa / Kadınca / En pahalı gelinlik ve özelliği

En pahalı gelinlik ve özelliği

İşte dünyanın en pahalı gelinliği ve fiyatı tam 1 milyon dolar. Gelinlik 2018 fiyatları ve Dubai’de sergilenen dünyanın en pahalı ve gösterişli gelinliği ile gelinlik ayakkabısının özelliği. Dubai’de düzenlenen düğün fuarında 1 milyon dolara mal olan düğün pastası tanıtıldı. Dünyanın en pahalı tasarımcısı ünvanını elinde tutan Debbie Wingham’ın pastası, 2 bin kremadan yapılmış çiçek, bin tane yenilebilir inci ve 5 beyaz elmastan oluşuyor.

Gelinlik ve fiyatları. Bakın dünyanın en pahalı gelinliği ne kadar ve özelliği ne? Bir milyon dolar değerindeki 120 kiloluk pasta, İngiliz asıllı pasta tasarımcısı Wingham tarafından 10 günde tamamlandı.


Geleneksel Arap gelini şeklinde tasarlanan pastanın yüzünde, vücudunun üst kısmında, parmaklarında ve kollarında yaklaşık 50 kilo şekerleme, 100 yumurta ve 20 kilo çikolata kullanıldı.

Debbie Wingham’ın müşterileri arasında Katy Perry, Kate Winslet, Justin Bieber and Drake gibi ünlü isimler bulunuyor.

120 kilogram ağırlığında olan pasta, “Milyon dolarlık gelin” olarak isimlendiriliyor.

Ünlü tasarımcı Debbie Wingham bir müşterisinin doğum günü hediyesi isteği üzerine bin değerli taş kullanarak üretilen 15,1 milyon dolar fiyat etiketli ayakkabısıyla da dünyanın en pahalı ayakkabısını yapmıştı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting