Ana Sayfa / İlginç / En zekilerin geçtiği test

En zekilerin geçtiği test

Sadece zekilerin geçebildiği test. Beyin yakan optik illüzyon: Gizli papağanı 5 saniyede bulabilir misin? Zekanı test et.

En zekilerin bulduğu test. 5 saniye testi. papağanı 5 saniyede bul. Optik İllüzyon: Bu resimde apaçık ortada saklanan bir papağan var. Gizli papağanı 5 saniyede bulabilir misin? Bu optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyin!

EN ZEKİ TESTLER

Optik illüzyon çılgınlığı internette rakipsizdir. Netizenler, onları çözmek için yeni optik illüzyon zorluklarını sabırsızlıkla bekliyor.

Optik illüzyonlar 19. yüzyıldan beri var olsa da, son on yılda önem kazanmıştır. Sosyal medyanın gelişiyle, giderek daha fazla insanın optik illüzyonlara bağımlı hale geldiğini görebiliriz.

Bunlar harika stres kırıcılardır ve gözlem becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur. Şimdi hızlı bir meydan okuma denemek ister misiniz? O zaman, içeri girelim.

1-020.jpg

GİZLİ PAPAĞANI 5 SANİYEDE BULUN

Bu optik illüzyon görüntüsü, bir depoda etrafa dağılmış mangoları göstermektedir. Mangolar görünüşte güzel görünüyorlar, burada gösterilen çeşit, Hindistan’ın Tamil Nadu kentinden bir mango çeşidi olan Sindhoora mangodur. Tatlılığı nedeniyle ballı mango olarak da bilinir.

Mangolar olgun görünüyor ve böceklerin, kuşların ve insanların dikkatini çekiyor. Olgun mangoların aromasıyla büyülenen bir papağan, depoya girmiş ve mangoların arasına saklanmıştır.

Mango stoğuna zarar vermeden önce papağanı 5 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Papağanı tespit etmek için 5 saniyeniz var. Resme dikkatlice bakın ve papağan her yerde bulunabileceğinden tüm alanları dikkatlice gözlemlediğinizden emin olun.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu kolay bir meydan okumadır ve bu nedenle zaman sınırı daha azdır. İyi gözlem becerisine sahip herhangi bir kişi papağanı kolayca tespit edebilecektir.

2-006.jpg

Acele edin, zaman neredeyse bitti. Şimdiye kadar kaçınız papağanı gördü? Hala papağanı arıyorsanız, çözüm için aşağı kaydırmanız gerekir.

İlginizi Çekebilir

Altın meyve veren ağaç

İbret verici günümüzü anlatan muhteşem bir alıntı. hırsız, kral ve tohum.. Bir zamanlar Çin’de bir …

Sınırsız Hosting