Ana Sayfa / İlginç / Kediyi bul optik illizyonu

Kediyi bul optik illizyonu

En zekilerin bulabildiği dolaptaki kedi illizyonu. Yüksek IQ’su olanların bulabildiği test. Kediyi bul. IQ testi optik illüzyon: İnsanların sadece %2’si gardıropta gizlenmiş kediyi 15 saniyede görebiliyor! Bulabilir misin?

Dolaptaki kediyi bul testi. Zeki misin normal misin yoksa zeka fakiri misin test et.

Optik illüzyon IQ testi: Yüksek IQ’ya sahip kişiler bu Optik İllüzyon Testini çözebilir. İnsanların sadece %2’si resimde dolabın içine gizlenmiş kediyi 15 saniyede görebiliyor. Yapabilir misin?

Bu optik illüzyon resmi çocuklar ve yetişkinler için resimli yapboz olarak paylaşılmıştır. Bu illüzyonda büyük bir gardırop görüyoruz ve içinde saklanan bir kedi var. İllüzyon, izleyicileri resmin içine gizlenmiş kediyi bulmaya zorlar. Bu görseldeki saklı balığı insanların sadece %2’sinin bulabildiği iddia edildi. Bu optik illüzyon görüntüsü, IQ’nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi bilmenin iyi bir yoludur.

1-015.jpg

OPTİK İLLÜZYON RESMİNDE GİZLİ KEDİYİ TESPİ ET

Bir optik illüzyon, bir nesnenin veya çizimin veya beynin şeyleri algılama biçimine meydan okuyan insanların zihinleri büken, derinden büyüleyici, şekil değiştiren bir görüntüsüdür. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok türde optik yanılsama görmüş olmalısınız. Böyle zekice bir örnek, resimde bir kedinin gardırobun içinde bir yerde saklandığı resimde görülebilir.

SAKLANAN KEDİYİ 15 SANİYEDE GÖRDÜNÜZ MÜ?

Saklanan kediyi bulmakta zorlanıyorsanız, size yardım etmek için buradayız. Resme dikkatlice bakarsanız, gardırobun içinde asılı kıyafetleri göreceksiniz. Dolabın içinde çanta, şapka, ayakkabı ve valizler saklanmaktadır. Bir gardırobun bu optik yanılsaması, görme yeteneğinizin gerçekten ne kadar iyi olduğunu ortaya çıkarabilir. Kolaylık sağlamak için aşağıdaki resimde gardırobun içindeki gizli kediyi vurguladık.

OPTİK İLLÜZYON AÇIKLAMASI VE CEVABI

Kedi, bir çift sarı sandaletin bulunduğu en alt rafta saklanıyor. Görüntü, binlerce yetişkinin görüntüde gizlenmiş balıkları bulmaya çalışırken başlarını kaşımasına neden oldu.

2-004.jpg

Araştırmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu gösteriyor. Optik illüzyonlar, beynimizin nasıl çalıştığına dair her zaman büyüleyici bir fikir verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Söyleyin bize, bu optik illüzyon görüntüsünün içine gizlenmiş balığı gördünüz mü?

İlginizi Çekebilir

Robotun rubik küpü rekoru

Rubik Küpü en hızlı çözüm yolu artık ir robotta. Robot rubik küpünü rekor saniyede çözdü. …

Sınırsız Hosting