Ana Sayfa / Manşet / Esnaf sicil affı ne zaman?

Esnaf sicil affı ne zaman?

Esnaflara sicil affı ayrıntıları ve şartları belli oluyor. Esnaf sicim affı beklentisi yankısını buldu ve hükümet esnaflara yönelik sicil affını çıkarıyor. Başbakan Binali Yıldırım esnaf sicil affının kısa sürede Meclis’ten çıkacağını söyledi. Peki esnaf sicil affı ve kapsamı nasıl olacak hangi esnaflar sicil affından faydalanacak. Borçlu esnaf kara listeden çıkarılıyor. 

Esnaflar için sicil affı ve kapsamı belli oluyor. hangi işyeri sahipleri ve hangi esnaflar sicil affı kapsamında olacak sorusu yanıtını buluyor. Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde yaptığı açıklamada “O veya bu nedenle sicili bozulmuş esnafa sicil affı getiriyoruz. Verdiğimiz kredilere ulaşamayan esnafımız için büyük kolaylık. Bu hafta Meclis’te görüşülecek ve en kısa sürede de yürürlüğe girecek” dedi.

ESNAF KREDİLERİ VE ESNAF SİCİL AFFI

Yeni esnaf sicim affı kapsamı vev süresi. ‘Ahilik ve Esnaf Fonu’ ile ilgili de bilgi veren Başbakan Yıldırım “Esnafı bu fonla güvence altına alıyoruz. Olur ya işler her zaman iyi gitmez. İyi günler de var, zor günler de var. Gün geldi dara düştünüz, ne yapacağım diye düşünüyorsunuz. İşte orada sizin yardımınıza koşacak bir mekanizma var. Bu fonla esnafı güvence altına alıyoruz. Bu fon devletle milletin birlikte taşın altına elini koymasıyla oluşuyor. Siz iki koyun, bir de bizden” dedi.

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting