Ana Sayfa / Kadınca / Esra Sönmezer’e Mustafa Erdoğan yanıtı

Esra Sönmezer’e Mustafa Erdoğan yanıtı

Mustafa Erdoğan, Esra Sönmezer’in açıklamalarına tek cümlelik yanıt verdi. Ünlü şarkıcı Esra Sönmezer ile Mustafa Erdoğan arasındaki mesaj polemiği şimdilik noktalandı. Esra Sönmezer’in bir televizyon programında, Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan ile ilgili iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüş, kendisini mesaj yolu ile taciz ettiğini ifade etmişti.

Mustafa Erdoğan ile Esra Sönmezer arasındaki polemikte söz sırası Gülben Ergen’in eski eşinde. Sosyal medya ve telefon üzerinden kendisine devamlı mesaj gönderdiğin belirttiği Anadolu Ateşi genel sanat yönetmeni Erdoğan, önce ki akşam Cihangir’de görüntülendi.

MUSTAFA ERDOĞAN’DAN GEREKSİZ YANITI

Esra Sönmezer’in kendi televizyon programı ve konuk olduğu bir başka televizyon programında Mustafa Erdoğan ile ilgili iddiaları, ünlü isme soruldu.

Sönmezer’in bu iddiaları ile ilgili ne diyorsunuz sorusuna karşılık olarak “Gereksiz. Cevap bile vermem” cevabını verdi.

Esra Sönmezer bunları açıklama sebebi olarak ne söylemişti?

Katıldığı programın sunucusu Sönmezer’e bu açıklamayı yapma sebebin ne diye sorunca da, “Hemcinsimi korumak istedim” cevabını verdi. Erdoğan’ın kendisine ‘pembişim’ diye de hitap ettiğini belirten Sönmezer, 3 yıl içinde 5-6 defa görüşmüşüzdür ama hiç biri baş başa gerçekleşmedi dedi.

Hatırlanacağı üzere Gülben Ergen, eşi Erhan Çelik’ten boşandıktan sonra, magazinde eski eşi Mustafa Erdoğan ile barışıyorlar mı? iddiaları gündeme gelmişti. Belli ki Sönmezer’de kendisine teklif eden Erdoğan’ın adı bu şekilde anılınca da kamuoyunu bilgilendirmek istemiş?(!)

İlginizi Çekebilir

En popüler kız ve erkek isimleri

Türkiye’de bebeklere konulan en popüler bebek ve kız adları Kız bebek ve erkek bebek isimleri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting